Of, mulți se vor întrista… Cum arată Mirabela Dauer după ce și-a scos un rinichi. Nu o să îți vină să crezi cum a ajuns, măcinată adânc de boală

După ce, la începutul anului, Mirabela Dauer a fost operată, iar medicii i-au extirpat un rinichi, artista s-a văzut nevoită să renuțe la unele concerte, întrucât starea sa de sănătate nu-i mai permitea să facă atât de mult efort.

Dar iată că, acum, la doar două luni de la intervenţia chirurgicală suferită, Mirabela Dauer arată excelent. Frumoasa artistă ajunsă la 70 de ani nu îşi arată deloc vârsta, ba din contră! Mirabela Dauer s-a fotografiat în grădina casei sale, iar imaginile pe care le-a împărtăşit cu fanii o arată foarte veselă şi la fel de plină de viaţă cum ne-a obișnuit, deși semnele bolii peste care tocmai a trecut sunt vizibile.

În același timp, ea ne-a arătat încă o dată, dacă mai era necesar, că este o femeie foarte puternică, pe care nici măcar problemele de sănătate nu o pot doborî. Cei mai fericiți sunt fanii cântăreței, care vor să o vadă din nou în concerte și sunt foarte bucuroși că artista lor preferată și-a revenit. Iată cum arată acum Mirabela Dauer:

m1

m2

m3

CITEȘTE ȘI:

Incredibil cum a apărut Mirabela Dauer la plajă! Toată lumea s-a uitat la ea! Are 70 de ani și a avut curajul să-și facă apariția așa

Mirabela Dauer sfidează trecerea timpului cu zâmbetul pe buze! Nonconformistă, îndrăgita artistă se îmbracă mai mereu în ton cu tendințele și, la cei 70 de ani săi, îndrăznește să își facă apariția pe plajă în ipostaze sexy.  Recent, Mirabela s-a fotografiat la malul mării, alături de Raoul și alți prieteni, într-o ținută lejeră de vară, care a atras multe comentarii pozitive de la oamenii din jur!

Artista a optat pentru o vestimentație de plajă, compusă dintr-o bluză și pantaloni foarte scurți, ce o prindeau de minune, care lasă să i se vadă niște picioare dezgolite de puștoaică! „Așa e Mira, îi place să se simtă bine în pielea ei! Nu o interesează gura lumii”, au spus apropiații vedetei.

mira

mira-1

mira-2

CITEȘTE ȘI:

Ultima oră! Anunţul oficial de la Spitalul Floreasca: este vorba despre Ștefan Bănică jr. A spus în sfârșit adevărul cu puțin timp în urmă… A vrut să se afle de la

Ştefan Bănică jr., în vârstă de 50 de ani, a ajuns la camera de gardă de la Spitalul Floreasca din București, acuzând dureri abdominale, care, în cele din urmă, s-au dovedit a fi cauzate de o apendicită: „Framantat de o stare digestiva rea, Ştefan Banica jr. s-a prezentat la Spitalul Floreasca. Medicii au stabilit ca este vorba despre o indigestie, despre crampe digestive. O infectie. El va fi in continuare investigat. Cei mai buni profesori vor culege datele din teste si vor pune un diagnostic”, a spus Florin Condurăţeanu la România TV.

Referitor la problema sa medicală, care a fost amplificată foarte mult în presă, Ştefan Bănică jr a oferit o singură reacţie, prin intermediul paginii sale de Facebook. Acesta a făcut anunțul prin care a ținut să liniștească puțin spiritele. Iată ce a scris cântărețul: „Pentru ca au circulat in ultimele ore multe informatii referitoare la starea mea de sanatate si pentru ca am fost coplesit de multimea de mesaje primite, tin sa precizez faptul ca in acest moment ma simt bine. A fost vorba despre o interventie chirurgicala uzuala pentru o apendicita. Le multumesc medicilor si asistentilor de la Spitalul de Urgenta Floreasca, care au avut si au in continuare grija de mine si tuturor celor care mi-au transmis un gand bun. Multa sanatate tuturor si sa ne revedem cu bine!”.

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva au devenit soț și soție anul trecut și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Artista a povestit recent, cum se înțelege cu copiii acestuia. Chiar dacă sunt extrem de discreți cu viața lor amoroasă, alegând să se cunune departe de ochii curioșilor, Lavinia și Ștefan trăiesc ca orice familie normală. Și așa cum e firesc, Lavinia are o relație specială cu copiii lui Ștefan Bănică jr din relațiile anterioare, scrie libertatea.ro.

Surse: libertatea.ro, RTV.net

el!

 

 

 

loading...
loading...