Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au certat la nici două luni de la cununia religioasă! E incredibil cum a reacționat vedeta! Toate detaliile aici

Mici necazuri în paradisul tinerilor căsătoriți…

Oana Zăvoranu i-a făcut o surpriză minunată noului ei soț, dar acest lucru doar după ce au avut parte de o ceartă. Se pare că totul a pornit de la modul în care Alex Ashraf alege să se îmbrace pe vremea în continuă răcire de afară.

Vedeta pare să își ia rolul de soție foarte în serios, este foarte schimbată, de când s-a căsătorit, soțul ei a devenit cea mai importantă persoană din viața ei.

Cearta a început din cauza faptului că Alex se îmbracă prea subțire, tocmai de aceea Oana i-a făcut o surpriză și i-a cumpărat bărbatului mai multe haine.

,,M-am certat cu el toată ziua pentru că a plecat cu un tricou și cu o vesta și i-am spus că «Iubire, tu forțezi vara, că este mult mai frig afară ca să poți să pleci cu o gecuță»”, a spus Oana Zăvoranu.

Soțul s-a bucurat de hainele primite, care erau, invariabil, groase, iar prima ceartă a tinerilor căsătoriți s-a sfârșit cu bine. Cine nu s-ar considera norocos să fie atât de răsfățat de soție?

loading...
loading...