Oana Zăvoranu, gafă de râsul lumii în direct la TV! Așa a arătat în cel mai rușinos moment din viața ei! Unii zic că a făcut-o intenționat, s-a văzut tot! Spectatorii au încremenit, era în direct! Avem imaginile!

Oana Zăvoranu, pe numele ei adevărat Ioana Zăvoranu, este cunoscută publicului românesc drept actriță, cântăreață și moderatoare de televiziune. Puțini știu cum a reușit să ajungă în lumea showbiz-ului. Se pare că după ce a absolvit facultatea, a mers la un casting, la sugestia unor prieteni. Scopul castingului era acela de a găsi o prezentatoare pentru emisiunea Vară pentru 2. Oana Zăvoranu, spre surprinderea ei, a câștigat competiția, și și-a început astfel cariera în anul 2000.

Doi ani mai târziu a primit un rol în serialul de televiziune La bloc, pentru ca peste doi ani să apară într-un film italian care a înregistrat mare succes în țara natală. După ce a semnat un constract cu trustul Media Pro, a devenit din ce în ce mai cunoscută și mai populară. De aici înainte, totul e istorie…

Episodul care face subiectul acestui articol s-a petrecut în timpul emisiunii lui Dan Capatos unde diva dădea o probă pentru postul de asistentă TV. Oana Zăvoranu a început să danseze lasciv și să se mângâie, însă îmbrăcămintea mult prea mică a cedat, șnurul s-a rupt, iar vedeta și-a arătat bustul generos în fața tuturor telespectatorilor, râzând.

Iată câteva imagini, cele ,,decente”, din timpul acestui episod:

o1

o2

o3

o4

o5

o6

Sursa: fanatik.ro

CITEȘTE ȘI:

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au certat la nici două luni de la cununia religioasă! E incredibil cum a reacționat vedeta! Toate detaliile aici

Mici necazuri în paradisul tinerilor căsătoriți…

Oana Zăvoranu i-a făcut o surpriză minunată noului ei soț, dar acest lucru doar după ce au avut parte de o ceartă. Se pare că totul a pornit de la modul în care Alex Ashraf alege să se îmbrace pe vremea în continuă răcire de afară.

Vedeta pare să își ia rolul de soție foarte în serios, este foarte schimbată, de când s-a căsătorit, soțul ei a devenit cea mai importantă persoană din viața ei.

Cearta a început din cauza faptului că Alex se îmbracă prea subțire, tocmai de aceea Oana i-a făcut o surpriză și i-a cumpărat bărbatului mai multe haine.

,,M-am certat cu el toată ziua pentru că a plecat cu un tricou și cu o vesta și i-am spus că «Iubire, tu forțezi vara, că este mult mai frig afară ca să poți să pleci cu o gecuță»”, a spus Oana Zăvoranu.

Soțul s-a bucurat de hainele primite, care erau, invariabil, groase, iar prima ceartă a tinerilor căsătoriți s-a sfârșit cu bine. Cine nu s-ar considera norocos să fie atât de răsfățat de soție?

 

 

loading...
loading...