Oana Zăvoranu este mămică de băiat! Vedeta a făcut totul public!

Oana Zăvoranu îl iubește la nebunie, iar rețelele sociale sunt pline de imagini cu el!

Oana Zăvoranu este cunoscută pentru faptul că este o mare iubitoare de animale, vedeta își tratează animalele de companie ca pe copiii săi și de fiecare dată când vorbește despre pisica ei, motanul Dean, Oana îl numește ,,băiatul mamei”, această dragoste, se pare, este reciprocă.

Dean este deștept, ascultător și extrem de apropiat de mămica lui, conform Antena Stars, iar Oana îl duce mereu la saloane de înfrumusețare dedicate animalelor și ori de câte ori are nevoie, la medicul veterinar.

Chiar dacă, în general, Oana Zăvoranu a luptat mult pentru a-și crea o imagine de femeie puternică, și chiar a reușit, se pare că ori de câte ori vine vorba despre motanul ei drag, lucrurile se schimbă radical și devine o mămică iubitoare care vorbește cu emoție și bucurie.

Mai nou vedeta și-a deschis și propria clinică dedicată îngrijirii animalelor, tot din dragoste pentru motanul ei.

Iată ce declara soțul palestinian al Oanei, Alex Asharf, în 2016, pe acest subiect: ,,Eu și sotia mea ne-am cumpărat, de câteva zile, două pisici pe care am dat 6.000 de euro. Le-am și botezat deja, pe una o cheamă Sam, iar pe cealaltă, Dean. Sunt aduse din Napoli (Italia), sunt tare frumoase și năzdrăvane”. Felinele sunt amândoi băieței și fac parte din rasa sacra de birmania blue point. Din aceeași rasă era și multiubitul Marty al lui Zăvo, motanul care a murit în vara lui 2015, potrivit Click.

Iată un clip pe care Oana l-a postat pe contul ei de Facebook, personajul principal este motanul Dean:

Surse: Spynews.ro, Click.ro

loading...
loading...