Oana Zavoranu a primit multe cadouri fabuloase de ziua ei, insa sotul ei a facut-o cu adevarat fericita cu darul lui:

Oana Zavoranu s-a bucurat de multe daruri primite de ziua ei, de la prieteni, socru, cumnat, insa cadoul de la sotul ei a facut-o cu adevarat fericita.

Oana Zavoranu a implinit 45 de ani si e mai fericita ca oricand, dupa cum spune chiar ea. Cadourile primite au fost in special flori, pentru ca artista adora florile, iar Oana Zavoranu a tinut sa le arate si fanilor ei superbele buchete, asa ca a publicat un filmulet pe retelelele de socializare.

Oana Zavoranu a primit cu mult mai multe daruri, insa sotul ei a fost cel care a facut-o fericita cu cadoul pe care i l-a adus: o pereche de sandale aurii de care vedeta e indragostita si pe care si-a planificat deja cand sa le poarte pentru prima data.

Oana Zavoranu este, cu siguranta, un exemplu pentru multe dintre pustoaicele care nu au nici macar jumatate din varsta ei, cel putin cand vine vorba de forma ei fizica si de aparitiile senzationale pe care le are la diverse eveimente mondene. Si, parca mai proaspata ca niciodata, Oana Zavoranu a decis sa vorbeasca despre secretele de frumusete pe care le are, ea dand o serie de sfaturi complet atipice cand vine vorba de ingrijire.

Pentru a lamuri, inca de la inceput, care este influenta operatiilor estetice in ceea ce priveste forma ei fizica, Oana Zavoranu explica exact cate asemenea interventii a facut si cate mai sunt “in vigoare”. “Nu am operatii estetice nicaieri in afara de sani… pe care dupa opt incercari ( reusite majoritatea) i-am scos! Acum sunt 100% naturala, nu am silicon in buze sau pometi, nu am filere de umplere, nu am botox, nu am implanturi de barbie, pometi, fese, etc… Nu am operatii de blefaroplastie sau lifting, nicaieri! (…) A,de fapt ca sa nu fiu absolut deloc ipocrita cu voi, am uitat ( neintentionat) sa adaug ca am sprancenele tatuate la cea mai buna in domeniu si la doua saptamani am pe cineva care imi pune gene fir cu fir, de cea mai buna calitate (ca genele mele naturale sunt cam chele si nu am rabdare sa imi pun unele cu lipici care au ca rezultat ceva ca si cand as avea paienjeni la ochi). Mint, sunt o botoxata!!! Dar acolo unde nu e nimeni: am botox in par!”, spune Oana Zavoranu.

sandale-2

loading...
loading...