Oana Lis va fi mămică?! Imaginea care demonstrează totul! Uite cum s-a pozat chiar ea. Soția lui Viorel Lis îngrijorează pe toată lumea!

Oana Lis va fi mămică! Imaginea care demonstrează totul! Uite cum s-a pozat chiar ea. Soția lui Viorel Lis îngrijorează pe toată lumea!

Relația dintre Oana și Viorel Lis nu este una nouă, ea durează de mulți ani, însă soția fostului edil al capitalei încă nu se consideră o femeie împlinită, chiar dacă împreună au reușit să construiască o relație frumoasă și sudată.

Oana Lis a postat recent pe Instagram o imagine care a ridicat multe semne de întrebare printre internauți. Vedeta a împărtășit o fotografie în care apare ținând în mână un un bebeluș de plastic pe care îl hrănește cu lapte din biberon. Nu se știe exact ce a vrut să demonstreze Oana Lis cu această fotografie, însă în mod cert i-ar sta bine în rolul de mămică.

Această imagine cam ciudată vine la puțin timp după ce Viorel Lis a avut grave probleme de sănătate și a fost internat într-un spital din Capitală. Fostul edil a suferit un accident vascular și, din fericire, acum se simte mult mai bine.

Iată imaginea:

oanalis

CITEȘTE ȘI: 

Vestea tristă a acestei dimineţi! După Ionela Prodan, o altă tragedie zguduie muzica populară. Din păcate este vorba de o îndrăgită vedetă

Vestea tristă a acestei dimineţi! După Ionela Prodan, o altă tragedie zguduie muzica populară: din păcate este vorba de o îndrăgită vedetă. nimeni nu se aștepta la așa ceva chiar acum! 

Maria Butaciu, celebra cântăreață în vârstă de 78 de ani se află în aceste momente la spitalul Floreasca din Capitală, în comă, în timp ce medicii încearcă imposibilul pentru a o ține în viață. Maria Butaciu a devenit cunoscută și apreciată pentru piesele sale de dragoste și dor, cu ajutorul cărora a cucerit inimile românilor de pretutindeni.

Maria Butaciu a suferit un accident vascular, iar de o săptămână de zile se află în comă. „Fiica ei stă lângă ea și o supraveghează, este disperată. Maria este internată la Spitalul de Urgență Floreasca. E în comă de o săptămână și ceva. Mă duc acum din nou la spital, să o văd”, a povestit Mioara Velicu.

Maria Butaciu s-a născut pe 19 februarie 1940, în comuna Salva, Bistrița-Năsăud. Este o interpretă de muzică populară românească din Ardeal. A urmat Liceul de muzică la Cluj, unde începe cariera sa muzicală cu Orchestra Populară a Filarmonicii din Cluj. La 1 aprilie 1961, prin concurs, vine la Ansamblul Ciocârlia al Ministerului de Interne din București. Este o interpretă a cântecelor îndeosebi din zona Bistrița-Năsăud, potrivit romaniatv.net.

De-a lungul carierei sale a colaborat cu dirijori precum Constantin Arvinte, Ion Mărgean, Paraschiv Oprea, Victor Predescu, George Vancu, Alexandru Viman.

În anul 2001 a fost numită „Cetățean de onoare al municipiului București”, notează aceeași sursă.

loading...
loading...