Oana Lis nu mai are nici bani de încălțăminte! „Vine o vreme când te…”

Oana Lis a dezvăluit că vara umblă doar în papuci și că nu și-a mai cumpărat o pereche de sandale de doi ani, preferând să păstreze banii pentru alte investiții, spune ea.

Partenera de viață a fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, le-a explicat prietenilor ei din mediul virtual care este motivul pentru care vara poartă numai papuci.

“În papuci….Vara mea e în papuci… ca la plajă non-stop… Merg la școală în papuci, merg la mall în papuci…merg la M… în papuci, merg la event-uri în papuci…

De 2 ani de zile nu mi-am cumpărat nici măcar o pereche de sandale. Am preferat să bag toți banii în cursuri, în pregătirea mea ,în dezvoltarea mea personală… și nu regret…

Vine o vreme când te lovește viața și n-ai ce face, trebuie să te maturizezi, așa că eu acum sunt mândră, în papuci!!!….”, a afirmat Oana Lis.

La sfârșitul lunii aprilie, Viorel Lis a ajuns de urgență la spital după ce a suferit un accident vascular cerebral. Soția lui, Oana, a fost foarte speriată, însă fostul edil al Capitalei și-a revenit și a fost externat. Recent, acesta i-a făcut o surpriză blondinei, care a lăsat-o cu gura căscată.

Mai exact, Viorel Lis a apărut în fața ei încărcat cu cadouri, dar și cu mesaje de cerere în… căsătorie. De parcă nu ar fi ajuns, cu mulți ani în urmă, cu blondina în fața altarului. „Nu contează cât ești de mafiot, când te trimite mă-ta la pâine, te duci„, a scris Oana în dreptul imaginii în care fostul primar al Bucureștiului apare cu diverse cadouri, între care un ursuleț imens de pluș, și cu două pâini.

Oana Lis, adevărul despre starea de sănătate a fostului primar
Luna trecută, Oana Lis a rupt tăcerea și a mărturisit tot adevărul despre starea de sănătate a fostului edil al Capitalei. „Putea să rămână paralizat. Au fost momente groaznice, unul chiar în spital, unde Viorel nu mai vorbea. Mă rugam la Dumnezeu ca Viorel să mai vorbească și să-mi răspundă… A avut mai multe chestii. Era, de fapt, o criză de epilepsie combinată cu alte chestii. Acum merge, vorbește, e acasă. A stat (n.r. la spital) mai mult de o săptămână. A fost la terapie intensivă. Acum, e slăbit. Cred că e și speriat pentru că, vă dați seama, e destul de greu să fii în poziția asta”, a spus Oana Lis.

loading...
loading...