Oana Lis, dezvăluire înfiorătoare despre soțul ei! Ce a ajuns să facă Viorel Lis o sperie! A arătat tuturor, vrea să știe toată lumea prin ce trece. Imaginile spun tot!

Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, a ajuns să ia medicamente cu pumnul datorită problemelor de sănătate pe care le are în ultima vreme. La sfârșitul lunii aprilie a acestui an, Viorel Lis a ajuns de urgență la spital după ce a suferit un accident vascular cerebral. În acel moment, Oana a declarat că starea lui de sănătate era cu adevărat gravă.

Fostul edil al Bucureștiului este acum acasă, însă trebuie să urmeze cu strictețe recomandările medicilor. Viorel Lis a ajuns să ia cu pumnul de medicamente, după cum a arătat Oana Lis fanilor săi din mediul virtual, scrie libertatea.ro.

Soția lui Viorel Lis a făcut publică o fotografie cu nenumăratele medicamente pe care le ia acesta. „Micul dejun al lui Vio’”, a spus Oana Lis, făcând haz de necaz. Iată imaginea:

lis

CITEȘTE ȘI:

Din păcate e vestea tristă a serii! Este vorba despre Cristian Țopescu… Fiica lui a făcut anunțul dureros!

Din păcate e vestea tristă a serii! Este vorba despre Cristian Țopescu… Fiica lui a făcut anunțul dureros!

Cristian Țopescu, respectatul comentator sportiv aproape legendar, se află în continuare în stare extrem de gravă la Spitalul Elias din Capitală. Fiica lui, jurnalista Cristina Țopescu, a postat un mesaj emoționant pe Facebook, în care afirmă că tatăl ei este un luptător și că niciodată nu va abandona lupta pentru viața lui.

„Tatăl meu lupta, este un luptător. Toată viaţa am auzit de la el, de câte ori aveam vreo desnadejde: viaţa e o lupta, deci te luptă! Şi acum vreo lună de zile îmi spunea el mie: nu te lasă, nu abandona! Asta îi spun şi eu acum, când mă înţelege, dar nu-mi poate răspunde: ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult! Mă rog să mai aibă puterea să lupte şi vă mulţumesc din suflet celor care sunteţi alături de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup şi suflet pentru ţară asta întotdeauna. Atât de mult, încât acum poate şi asta îl costă.

Dar dacă ar putea da timpul înapoi, sunt sigură că ar face la fel, şi-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru ţara lui, pe care n-a vrut niciodată s-o părăsească. Şi-a pus tot sufletul în ce-a făcut, acum sufletul lui e puţin obosit, dar iubirea noastră şi poate şi a multora dintre voi îl vor ajută să se ridice din nou. Medicii îi resuscitează trupul şi le sunt recunoscătoare, noi, doar prin gânduri bune, am putea să-i resuscităm sufletul. Sper încă într-o minune, dragii mei, încă mai sper!”, a scris Cristina Ţopescu.

loading...
loading...