O româncă bate și umilește o bătrână de 84 de ani, pe care trebuia să o îngrijească! Scenele terifiante surprinse în Italia au șocat o lume întreagă – VIDEO

Încă un concetățean de-al nostru șochează lumea prin faptele sale brutale. De data aceasta este vorba despre o femeie, o româncă a fost surprinsă în timp ce o bătea pe bătrâna în vârstă de 84 de ani pe care era plătită să o îngrijească. Pe lângă bătăi, românca are și un comportament total inadecvat față de femeia în vârstă.

Totul s-a petrecut în Italia, aici Veronica Moroșan, în vârstă de 60 de ani, fusese angajată de către fiica bătrânei pentru a avea grijă de aceasta. În loc să își facă treaba pentru care era plătită, Veronica Moroșan se purta oribil cu femeia, o bătea și o brusca.

Cea care a observat că se petrece ceva suspect a fost fiica bătrânei, ea a văzut semnele de pe mâinile mamei sale și a întrebat dacă totul este în regulă. Bătrâna a răspuns afirmativ, probabil de frică, însă fiica sa nu a crezut-o. Fata bătrânei a mers la poliție, cu ajutorul căreia a amplasat camere de supraveghere prin casă.

Scenele surprinse sunt de o brutalitate rară:

CITEȘTE ȘI: 

Burta fetiței de 11 ani creștea tot mai mare, toți o credeau gravidă! Medicii au rămas șocați când i-au văzut ecografia, s-au închinat când au văzut ce avea în abdomen, un caz unic în lume: „Nu mă puteam opri din plâns!”

Cherish-Rose Lavelle din Australia are 11 ani și avea mari dureri, în plus, personalitatea i se schimbase. Doctorii au crezut inițial că fata ar fi putut fi însărcinată din cauza faptului că masa din stomacul ei era foarte mare. Însă în momentul în care mama micuței a observat că aceasta începuse să piardă în greutate în mod masiv, și-a dat seama că ceva nu era în ordine.

După ce și-a dus copila la spital, Cherish a fost transportată pe loc cu avionul la un spital mai mare. Medicii au descoperit o tumoră uriașă pe ovarele ei: avea nici mai mult nici mai puțin de 10 kilograme. Acum fata face tratament prin chimioterapie, iar mama ei este nevoită să își vândă afacerea pentru a putea petrece următoarele luni alături de fiica sa, în spital.

Mama fetei mărturisește: „Când mi s-a spus că are cancer, nu mă puteam opri din plâns. Acum că mi s-a zis că se poate vindeca, sunt atât de ușurată! Acum viața mea s-a schimbat, nimic altceva nu mai contează în afară de vindecarea ei”. Acum Cherish va suporta tratamentul prin chimioterapie care se speră să micșoreze tumora, pentru ca apoi aceasta să poată fi eliminată chirurgical.

loading...
loading...