O mai știi pe Bianca din ”Numai iubirea”? Era o fetiță extrem de DRĂGĂLAȘĂ și TALENTATĂ și nu o să-ți vină să crezi când vei vedea CUM ARATĂ acum și ce face. ULUITOR!

A fost îndrăgită încă de la primele episoade ale serialului ”Numai iubirea”, în care, la doar opt ani, o interpreta cu patimă pe Bianca Bratu, fiica lui Dan Bratu, personajul principal.

De atunci, însă, au trecut mai bine de zece ani, timp în care copila drăgălașă și bucălată s-a transformat într-o domnișoară sexy și încrezătoare în sine.

bianca-neagu-1 dfdsfds

Bianca Neagu va împlini peste doar câteva zile 21 de ani și nu mai seamănă deloc cu ”Bibi”, fetița care cucerea inimilor tuturor în telenovela românească ”Numai Iubirea”. Astăzi, Bianca este o tânără cuceritoare, încrezătoare, studentă la Facultatea de Psihologie, care, deși n-a mai activat în lumea cinematografică, își dorește să revină în lumina reflectoarelor, scrie Okmagazine.

bianca-neagu-768x576

Acum doi ani, Bianca acorda un interviu tabloidului ”Cancan”, în care vorbea despre admiterea de la UNATC ratată, dar și despre faptul că nu va înceta să-și urmeze visul, acela de a fi din nou pe micile ecrane. ”Anul acesta nu am intrat la teatru, dar tot răul a fost spre bine pentru că am intrat la Facultatea de Psihologie, unde, de altfel, îmi doream să aplic. Cum nu puteam să fac ambele facultăți simultan, voi încerca anul viitor din nou la UNATC, nu mi-am părăsit acest vis”, declara acum doi ani Bianca.

dsvfvfd dvdvfd

Cât despre viața ei amoroasă, știm, de pe rețelele de socializare, că tânăra are o relație cu un tânăr pictor, pe nume Alin. Cei doi postează des pe conturile lor de Facebook fotografii de cuplu.

bianca-allan-neagu-768x768

Printre filmele în care a jucat Bianca se numără „The Whistleblower”, în care a jucat alături de Rachel Weisz și Benedict Cumberbatch, binecunoscuta telenovelă „Inimă de ţigan (2007) – Crina”, dar și-n „Daria, iubirea mea (2006) – Lilisor”, „Mamă dupa ora 5 (2006) – Cristina”, „Păcatele Evei (2005) – Ada Stamate”, „Numai iubirea (2004) – Bianca Bratu”.

fdgdg

loading...
loading...