O femeie a străzii purta mereu 3 genți cu ea, ei credeau că sunt pline cu fleacuri, dar când le-au deschis au rămas șocați. E incredibil ce se afla înăuntru

Wanda Witter are 80 de ani și în tinerețe a lucrat în calitate de conducător de tren, după ce s-a pensionat a învățat pentru postul de ajutor de avocat și s-a mutat în Washington pentru a-și găsi un alt serviciu.

Pe atunci avea 60 de ani și nu și-a găsit foarte repede postul pe care și-l dorea, așa că a lucrat mai mult prin cafenele, dar în scurt timp nu și-a mai putut plăti chiria, astfel că a ajuns pe străzi, deși primea o pensie lunară care fluctua mereu între 3.000 și 600 de dolari.

Într-o zi a decis să afle cauza fluctuației valorii pensiei sale care era considerabilă, mai ales că ea nu primea banii în numerar, ci sub formă de cecuri. Femeia se pare că nu încasa cecurile fiindcă credea că dacă va lua banii nu va putea demonstra nimic, așa că ea a început să trimită înapoi băncii cecurile de pensie pe care le primea, cerând mereu explicații.

Deși avea 4 copii, femeia nu le-a spus niciodată că trăiește pe stradă, îi suna regulat pentru a le spune că este bine. Totuși una dintre fiicele sale a înțeles la un moment dat că ceva nu e în ordine și a venit pentru a o căuta, rugând-o să se întoarcă acasă. Bătrâna i-a răspuns că nu se va întoarce până când nu își va primi banii de pensie.

Wanda a păstrat cu sfințenie corespondența cu instituțiile pe subiectul fluctuației pensiei sale care au umplut în cursul anilor trei genți: ,,Toți oamenii credeau că sunt nebună și îmi spuneau să arunc gențile, însă acești oameni nu știau ce am în aceste genți. Ei credeau că gențile sunt pline cu tot felul de fleacuri.”

Femeia încăpățânată a fost în stare să locuiască într-un adăpost pentu oamenii străzii timp de 16 ani până când i-a povestit toată drama ei unei angajate a adăpostului, iată ce a declarat angajata: ,,Toate documentele erau sortate după dată. În toți acești ani ea ne-a spus adevărul! Statul într-adevăr îi datorează o sumă foarte mare de bani.”

Julie a ajutat-o pe Wanda să facă rost de un avocat iar pe data de 23 august femeia a primit un cec de 199.000 de dolari, aceștia erau toți banii pe care femeia trebuia să îi primească.

f1 f2 f3

loading...
loading...