O fată de 16 ani din România le-a scris părinților că fuge de acasă cu noul ei iubit mai în vârstă, dar ce a urmat e înfiorător: ,,Dragă mamă și tată…” Părinții erau distruși, dar apoi au aflat ceva și mai și!

O tânără adolescentă în vârstă de 16 ani din România a reușit să își lase părinții într-o stare de real șoc după ce le-a scris o scrisoare și a plecat pur și simplu de acasă, fără să se mai uite în urmă.

Fata le-a povestit părinților, în bilet, că fuge cu un bărbat mai în vârstă care a lăsat-o însărcinată. Mai mult, i-a anunțat și că are SIDA, iar acum a plecat pentru a căuta un tratament pentru a se vindeca.

În momentul în care părinâii mai aveau puțin și se îmbolnăveau de nervi, au citit și pe verso și s-au minunat. Iată imaginile care au fost preluate și apoi publicate de binepa.ro de pe Facebook:

a1 a2

Să fie asta o învățătură de minte pentru toți părinții care reacționează exagerat la notele copiilor lor? 

Sursa: antena3.ro 

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr din Iași a ajuns de urgență la spital cu durere îngrozitoare în fund, le-a spus medicilor că și-a introdus aer comprimat în anus dintr-un motiv care i-a lăsat fără cuvinte, au sunat imediat poliția când au înțeles ce făcuse!

În ziua de sâmbătă dimineață a avut loc un accident de muncă extrem de ciudat la o companie locală din Iași. Un tânăr angajat în vârstă de 18 ani și-a introdus aer comprimat cu un pistol, în anus, iar acum se află în spital, în stare gravă, gestul l-a costat scump fiindcă multe organe i-au fost afectate.

Se pare că incidentul s-a petrecut în jurul orei 09:00, băiatul se juca cu pistolul care nu este o armă, ci o unealtă folosită la curățarea pieselor. Însă joaca s-a cam terminat în momentul în care a dorit să se ,,răcorească” în partea dorsală, a vrut să facă o glumă, dar pistolul s-a descărcat când și l-a introdus în anus. În urma acestei isprave, mai multe organe i-au fost afectate, mai ales colonul.

Băiatul de 18 ani lucra de trei săptămâni în cadrul companiei, și a fost găsit inconștient într-o încăpere, de către un coleg care a și sunat la urgențe.

El a fost transportat de urgență la spitalul Sfântul Spiridon, fiind acolo operat de urgență având pneumopetitoneu, ruptură de diafragmă și pneumothorax. Potrivit ziaruldeiași.ro, Polițiștii au deschis un dosar penal de cercetare. O anchetă este în desfășurare și la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Iași.

Fabrica în care s-a întâmplat incidentul este cea mai mare din judeţul Iaşi, având cea mai mare cifră de afaceri din zonă şi peste 1.700 de salariaţi, potrivit Adevărul.

Surse: ziaruldeiasi.ro, Adevărul

loading...
loading...