O COMPANIE mare a observat că ANGAJAȚII săi sunt PREA STRESAȚI așa că s-au gândit la o soluție inedită pentru a-i destresa zilnic la locul de muncă, astfel încât să nu ajungă să se ÎMBOLNĂVEASCĂ. E UIMITOR ce soluție au găsit!

Într-un oraș înghesuit ca Tokyo, unde să deții un animal de companie este aproape imposibil, deci un lux, și majoritatea apartamentelor au o regulă care nu permit animale de casă, e greu pentru iubitorii de animale să petreacă timp cu prietenii lor necuvântători.

Drept urmare s-au deschis afaceri mici numite cafenele cu pisici unde oamenii se pot duce să bea orice vor ei și în același timp să petreacă câteva ore mângâind și jucându-se cu o pisicuță dornică de atenție.

Dar nici asta nu compensează faptul că nu poți să ai propria ta pisică pentru timpul petrecut cu micul blănos este limitat, așa că o companie japonezăa venit cu o idee genială pentru a-și scoate angajații din riscul depresiei- să le aducă la birou pisici.

office-cats

Birourile firmei Ferray Corporation este populat cu nouă pisici salvate de pe străzi, care vor locui permanent la birou, libere să toarcă și să fie alintate. De când au adus pisicile la birou, s-a înregistrat o scădere a stresului la angajați destul de mare.

office-cats2-550x412

Bineînțeles că a avea pisici la birou are și consecințe mai puțin favorabile. Felinele fac mereu câte o năzbâtie dar pe angajați nu îi deranjează asta, crescând comunicarea între angajați, nivelul de fericire și productivitatea la locul de muncă.

office-cats3

office-cats4

office-cats5

 

loading...
loading...