Nuți nu mai e singură! N-o să crezi cu cine se iubește bona Prodancei, i l-a prezentat chiar Anamaria! E uluitor cum arată Nuți acum, alături de iubitul ei tinerel

Elena Fulgeanu, cunoscută drept Nuţi, bona familiei Reghecampf, nu mai este singură de câțiva ani, ea s-a îndrăgostit nebunește de nimeni altul decât șoferul sexy-impresarei, Victor. Dat fiind că Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt două persoane extrem de ocupate, impresara se concentrează, de ani buni, pe transferurile de jucători, în timp ce fostul jucător petrece, mai tot timpul, pe terenul de fotbal. Tocmai din acest motiv cei doi au angajat-o pe Elena Fulgeanu, cunoscută drept Nuţi, ca bonă pentru “Bebeto”, băieţelul familiei. De atunci, Nuți a devenit mâna dreaptă a familiei.

Eftimie Victor, iubitul lui Nuți, se laudă cu un bolid cu mulţi cai putere pe site-urile de socializare, merge peste tot cu Anamaria Prodan, și își răsfață iubita plimbând-o prin tot felul de locuri exotice. Iată câteva imagini cu cei doi:

nn

a1 a2 a3 a4 a5

CITEȘTE ȘI:

Ultima oră! Meteorologii avertizează, se întâmplă! Fenomenul extrem care va avea loc în România, oamenii sunt speriați! Când se va termina totul

În aceste zile, un nor de praf saharian va afecta România, concentraţia maximă a particulelor de praf şi nisip provenit din Sahara resimțindu-se încă de marţi. Maşinile şi geamurile caselor vor fi acoperite de particule roşiatice, iar cei alergici ar putea avea de suferit, potrivit a1.ro.

Agenţia Naţională de Meteorologie din Ungaria a avertizat că, începând de duminică seară, norul de praf saharian se afla deasupra Ungariei încă de luni, 16 aprilie deasupra părţii de Vest a României.

În ultima vreme, astfel de episoade sunt tot mai dese – susţin meteorologii. Deşi nu e periculos, aerul încărcat cu particule sahariene poate agrava alergiile sau afecţiunile respiratorii existente, sunt de părere medicii.

Furtunile de nisip şi praf venite din deşertul Sahara sunt cunoscute pe plan local ca „simoom” sau „simoon”. Specialiştii subliniază că numărul furtunilor de praf sahariene a crescut de aproximativ 10 ori în jumătate de secol, din 1950.

Efectele norului de praf sunt deja vizibile în special în vestul și nordul țării. Spre exemplu, în Oradea, mașinile au fost acoperite de un strat fin de praf roșiatic. „Chiar de două zile am citit pe internet despre acest praf saharian care a ajuns asupra orașului Oradea, chiar am observat în dimineața aceasta pe mașini o peliculă subțire de praf roșu, roșiatic pe capotă”, spune un localnic, potrivit digi24.ro.

„Chiar ieri mi-am dus mașina la spălătorie, am observat că s-a depus un strat pe mașină. Chiar nu știu dacă să o iau de bună sau nu, nu știu dacă este chiar sănătos pentru sănătate. Nu este un motiv de panică, de aceea noi recomandăm cetățenilor care vor să se simtă mai protejați, să-și limiteze activitățile în aer liber, iar aerisirea locuințelor să se facă pe perioade limitate”, susţine Dorel Țîrț, purtătorul de cuvânt al DSP Bihor.

„Aș purta mască protectoare, ceva. Respirăm ce primim, asta nu putem noi schimba”, susţine o doamnă.

„O avertizare nu a existat, dar monitorizările s-au efectuat sau se efectuează la stațiile de monitorizare a calității aerului din municipiul Oradea, la cele trei stații. Nu s-au înregistrat depășiri ale concentrațiilor maxime admise”, susţine Adriana Calapod, directorul executiv APM Bihor.

Specialiştii susțin că norul de praf saharian se va retrage în cursul zilei de astăzi, odată cu intrarea unui front de aer rece care va curăța atmosfera.

Surse: a1.ro, digi24.ro.

loading...
loading...