Numai o MAMĂ putea face asta! Mai mulți s-au apropiat de ea pentru a vedea de ce își alăptează copilul la MARGINEA ȘOSELEI, dar au început să plângă când i-au văzut picioarele!

Imaginile pe care urmează să le vedeți mai jos au fost filmate după ce o motocicletă a lovit, în trafic, o mașină în Brazilia.

Deși femeia a fost rănită în urma accidentului și are picioarele rupte în două locuri și mai este și plină de sânge, ea încă mai are puterea și răbdarea de a-și alăpta liniștită bebelușul, încercând să îl calmeze după ce și el fusese implicat în același accident auto.

Cu un calm de invidiat ea își mută bebelușul sugar de la un sân la celălalt, în timp ce trecătorii adunați în jurul ei sunt uimiți de puterea ei și o întreabă dacă o pot ajuta cu ceva.

Se pare că femeia se afla pe motocicleta implicată în accident, în spatele ei este o altă persoană care pare să fi fost rănită, fiindcă sângerează.

Imaginile au fost publicate pe site-ul liveleak.com, unde foarte mulți comentatori au criticat-o pentru faptul că a fost inconștientă când și-a luat copilul pe motocicletă.

Iată imaginile:

loading...
loading...