Nu-ţi plăteşti RATA, apari GOALĂ pe Internet! 167 de femei au pățit-o! De ce au fost OBLIGATE atâtea femei să facă asemenea lucru/ FOTO

Sute de poze cu fete în pielea goală au invadat zilele trecute Internetul. Tinerele chinezoaice au fost pedepsite astfel de bancherii care le-au acordat credite rapide că nu şi-au achitat ratele. Culmea, ele au semnat un contract prin care permit astfel să fie făcute de râs în public.

Ruşine maximă în 167 de familii de pe întreg teritoriul Chinei, după ce mai multe fotografii cu fete în pielea goală cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani au împânzit Internetul. Aceste fete au luat credite de la firme de credit rapid în urmă cu şase luni şi au acceptat să le trimită drept garanţie bancherilor de pe piaţa neagră fotografii cu ele în pielea goală.

nintchdbpict000244513562

Conform contractului semnat cu aceştia, fotografiile urmau să fie publicate doar în cazul în care se întârzia cu plata ratelor. În majoritatea pozelor, tinerele pozează topless ţinând în mână o carte de identitate. Bancherii de pe piaţa neagră sperau să folosească imaginile pentru a le convinge familiile tinerelor să preia datoria făcută de acestea.

fete-china-1_0

În cazul în care fata nu plătea, familia făcea un efort să scape de umilinţa publică. Numai că lucrurile nu au stat aşa. Când s-au trezit cu ameninţarea că fata le va fi făcută de râs în public, toţi părinţii şi-au renegat odraslele, site-ul chinez Jiedaibao trezindu-se bombardat cu fotografii sexy.

fete-china-2_0

Dobânda acestor rechini ai creditelor este de 27%. Nimeni nu poate face faţă unei asemenea nedreptăţi. Pentru 100 de dolari împrumutaţi am ajuns să datorez 8.000 de dolari”, a declarat Li Li, o tânără umilită în public. În prezent, autorităţile au demarat o amplă acţiune de identificare şi pedepsire a bancherilor şantajişti.

nintchdbpict000183893821

Sursa

loading...
loading...