Nu se mai aștepta nimeni, dar s-a întâmplat! Monica Gabor și Irinel Columbeanu, împreună! Fiica lor, Irina, i-a dat de gol! Detalii de ultimă oră despre cei trei, se întâmplă chiar acum

Se anunță sărbători foarte fericite pentru Monica Columbeanu fiindcă Irina a venit să o viziteze în Statele Unite.

După ce mama și fiica au ținut legătura mai ales prin intermediul internetului și pe rețelele de socializare, acum Monica Gabor și Irina sunt din nou împreună deoarece Irinel a decis să meargă împreună cu Irina în America, în vizită la mama ei.

Se pare că cei doi au zburat de curând în SUA, iar apoi Monica a dat publicității un clip pe care l-a realizat cu fiica ei, care a devenit o adevărată mică celebritate pe Youtube. „Fetiţa mea iubită, Irina Columbeanu este în sfârşit cu mine şi mă învaţă să fac slime”, a scris Monica Gabor pe contul de socializare.

Cele două s-au filmat în timp ce se distrau făcând slime, adică un fel de plastilină gelatinoasă pe care au realizat-o după ce au combinat mai multe ingrediente.

Iată imaginile: 

CITEȘTE ȘI:

Oana Zăvoranu șochează din nou, își pregătește moartea! Ce vrea să îi facă soțul ei după ce moare, a spus-o în direct și toți s-au îngrozit!

Oana Zăvoranu este o obișnuită a emisiunilor mondene pentru că are mereu ceva cu care de obicei șochează opinia publică. Invitată recent la o altă emisiune TV, Oana a avut o apariție de neimaginat: s-a prezentat în platou cu motanul ei împăiat, Marty, și a vorbit pe larg despre momentul morții acestuia.
„A murit la 18 ani şi jumătate, avea insuficienţă renală. Este împăiat, conservat. Ochii nu s-au putut conserva şi i-am comandat în America. Marty este o operă de artă, a fost sufletul meu! Înăuntru nu mai are nimic, dar mustăţile sunt ale lui, blăniţa a stat 4 luni de zile la tăbăcit. Aceasta este inima lui, care se ţine într-o ceară şi a rămas la mine, nu aveam cum să nu o am”, a spus Oana Zăvoranu, îndurerată.

„Simţeam când se uită la mine, că se uiă tata. În momentele mele cele mai grele, de disperare, când am avut o tentativă de suicid l-am luat pe Marty în braţe. El mă simţea atât de bine şi ştia când sunt supărată. Îmi este foarte greu, el nu poate fi înlocuit. M-a costat foarte mult, câteva mii de euro”, a mai spus Oana Zăvoranu în emisiune.

În afară de povestea motanului ei împăiat, Oana a făcut și câteva afirmații tulburătoare despre moartea ei. Vedeta aprecizat că și-ar dori ca și ea să fie împăiată, dacă soțul ei ar simți această nevoie: „Te gândeşti când o să mor? Eu aş fi pro acestui lucru. Mi-aş dori să fiu împăiată dacă Alex ar simţi nevoia. Aşa sunt eu. Decât să nu mai atingi omul acela, mai bine îl conservi”, a declarat Oana, șocând pe toată lumea.

loading...
loading...