Noul tip de șantaj al interlopilor face ravagii: băiatul a început o relație amoroasă nouă cu o fată cunoscută pe internet, dar ce i-au făcut din senin pentru că nu avea aprobarea infractorilor l-a nenorocit. Detaliile uluitoare au ieșit abia acum la iveală

Florin Stoican are 22 de ani și este cel care a inițiat acest nou tip de șantaj asupra unui tânăr din municipiul Călărași.

Familia fostului iubit al partenerei sale de viață i-a cerut tânărului să plătească 1.000 de euro, această sumă reprezentând un fel de ,,amendă” pentru că a inițiat o relație amoroasă fără ,,aprobare”.

Florin Stoican a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare, după ce victima, Ionuț N., a declarat că a cunoscut pe internet, mai precis în 2014, o fată cu care începuse o relație. Totuși, se pare că la foarte scurt timp, Ionuț a fost abordat de unchiul fostului iubit al fetei, care i-a cerut să plătească o amendă.

Prima dată victima ar fi fost abordată în mașina proprie, a fost de asemenea și lovit, atât de șantajist, dar și de alți prieteni de-ai acestuia. Ionuț a fost obligat atunci să le dea toți banii pe care i-a avut la el, adică 1.700 de lei, apoi a mers la amanet, unde și-a lăsat mai multe bijuterii.

Potrivit adevărul.ro: ,,Ulterior, s-a întâlnit cu prietena lui, căreia i-a povestit cele întâmplate şi a fost îndrumat de către aceasta să se prezinte la poliţie şi să depună plângere împotriva celor trei. În timp ce se afla la sediul poliţiei pentru audieri, cât şi ulterior, a fost contactat telefonic de către Stoican Florin, care pe ton ameninţător îl întreba dacă a făcut rost de diferenţa de bani”.

Condamnarea lui Stoican a rămas definitivă. Iată una dintre convorbirile interceptate de către autorități, totul s-a petrecut în data de 12.05.2014:

,,Stoican Florin: Nu te bat, nu te bat, dă-te dracu dă cioara dracu vino aici şi stai aici cu mine până te duci şi rezolvi, vino încoace.

N.I.: N-am mă frate să vin eu acum acolo. Când o să am banii o să te caut eu . Îţi dau banii şi gata, să mă laşi în pace.

S.F.: Păi şi …. păi cât stau eu şi te aştept aicea pă tine mă băga-ţi-aş p… în gât… ……………………………………………………………………

N.I.: Bă frate, eu încerc să-ţi dau banii ăştia, da ? Şi lasă-mă în pace dracu…

S.F.: Păi te las… eu te las în pace… ce mă eşti nebun la cap… eu nu-ţi mai zis nimic ai înebunit”

Sursa: adevărul.ro 

loading...
loading...