Nou: Curs Fotografie la Atelierele ILBAH. Urmeaza Cursuri de Fotografie in Bucuresti

cursuri-de-fotografie-curs-fotografie-scoala-de-fotografi-atelierele-ilbah-3

Cursuri Fotografie sau cum sa transformi un hobby in meserie!

Este bine stiut faptul ca o mare parte din cursurile Atelierele ILBAH fac parte din sfera domeniilor creative, asa ca acest curs de fotografie vine ca o completare fireasca a acestora. Bucurestiul devine astfel primul oras in care se organizeaza Cursuri de Fotografie marca Atelierele ILBAH! Foarte multi pasionati aleg sa urmeze aceste cursuri de fotografie, iar o mare parte din ei vor chiar sa inceapa o cariera in aceasta directie! Cursurile sunt recunoscute national si international, dupa finalizarea acestora obtinandu-se diploma de Fotograf.

Curs Fotografie de la A la Z…

Oricine poate realiza fotografii reusite, pentru ca, nu-i asa, pozele nu se “fac” ci se creeaza, prin tehnica, moment si poveste. Urmand o programa interactiva, cursul este recomandat atat incepatorilor cat si celor mai avansati care vor sa isi perfectioneze tehnica! Cursul de fotografie dureaza 2 luni de zile si acopera atat partea teoretica cat si partea practica a acestui domeniu, fie ca este vorba de elemente de Tehnica Fotografica sau Arta Fotografica.

Cursuri de Fotografie in studio sau chiar in parc…

Fotografia statica (peisaj, natura, produs), de portret, eveniment sau chiar de studio sunt doar o parte din genurile fotografice care sunt invatate la acest curs de fotografie. Programa interactiva, permite cursantilor sa realizeze poze chiar si in natura, alaturi de colegi, pentru ca, spre exemplu, sedintele de Fotografie de Peisaj se vor tine in parc! Fotografia de studio sau fotografia de portret? Se vor tine la sediul Atelierele ILBAH, in studioul profesional, amenajat complet, unde cursantii vor putea testa intreaga aparatura pusa la dispozitie.

De asemenea, evenimentele organizate de Atelierele ILBAH vor fi ocazia perfecta pentru cursanti, de a participa activ in cadrul acestora, de a surprinde cele mai bune cadre si de a-si exersa tehnica. Astfel, la finalul cursului de fotografie, fiecare participant va pleca cu propriul portofoliu de poze.

cursuri-de-fotografie-curs-fotografie-scoala-de-fotografi-atelierele-ilbah-2

Curs Fotografie: Dezvolta-ti tehnica si stilul personal, hraneste-ti pasiunea, antreneaza-ti imaginatia!

Fotografia nu inseamna doar tehnica. Acest curs de fotografie se bazeaza pe faptul ca stilul personal nu imortalizeaza doar faptele, ci si emotiile, asa cum sunt ele interpretate de privitor. Fotografia adevarata nu este niciodata insotita de text, asa ca, aceasta, trebuie sa isi spuna singura povestea.

Inscrie-te la cursuri de fotografie, pentru sansa unei experiente de autocunoastere. La cursul de fotografie Atelierele ILBAH vei afla ca stilul personal se poate cultiva! Acesta se traduce prin personalitate, abordare, dar si tipul de echipament folosit.

Interactiunea dintre cursanti si aplicatiile practice fac din acest curs de fotografie o experienta unica, in care toate intrebarile, curiozitatile si experimentele cursantului pasionat de imagine sa fie posibile.

cursuri-de-fotografie-curs-fotografie-scoala-de-fotografi-atelierele-ilbah

Inscrie-te la cursuri fotografie! Vei avea ocazia sa studiezi genurile fotografice consacrate urmand acest curs de fotografie organizat de Atelierele ILBAH. Mai multe detalii despre acest curs de fotografie puteti sa gasiti pe siteul www.ateliereleilbah.ro

loading...
loading...