Noi vești despre starea de sănătate a lui Tavi Clonda! Ce a pățit soțul Gabrielei Cristea? Vrea să știe toți prietenii, a făcut anunțul public!

În ultima perioadă, Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, a devenit mult mai preocupat de sănătatea lui, mai ales fiindcă a avut parte și de un disconfort fizic. Deși nu a fost nimic grav, Tavi Clonda a mers la specialiști pentru a se trata.

În plus, cântărețul și-a anunțat prietenii virtuali despre faptul că se simte mai bine, dar și despre acela că ședințele de fizioterapie l-au ajutat foarte mult în acest sens.

„Am mai terminat o şedinţă de recuperare medicală şi mă simt din ce în ce mai bine! Mulţumesc, Ionuţ, fizioterapeut”, a scris Tavi Clonda pe instagram, in dreptul unor fotografii.

tavi-clonda-1

tavi-clonda-3

 

CITEȘTE ȘI:

Tanța face scandal! S-a enervat atât de tare încât nu a mai putut să tacă! Actrița Nuami Dinescu a făcut anunțul! Ești de acord? Te așteptai la așa ceva din partea ei?!

Tanța face scandal! S-a enervat atât de tare încât nu a mai putut să tacă! Actrița Nuami Dinescu a făcut anunțul! Ești de acord? Te așteptai la așa ceva din partea ei?!

După ce artista Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a fost cea care a câștigat ediția din 2018 a Eurovisionului, actrița Nuami Dinescu s-a simțit obligată să o apere, date fiind toate comentariile răutăcioase care s-au făcut pe seama cântăreței și a greutății acesteia.

„O să fiu mereu de partea grașilor. O să le țin spatele până o să mor. Nenică, după Euroivision o luarăți razna -fata a câștigat, punct. V-a plăcut sau nu e altă treabă, dar să începeți să vorbiți așa urât, așa urât, cum vă vine la gură despre ea că e grasă, e absolut deprimant.

E o fată tânără care are 24 de ani, e supraponderală și e strict treabă ei câte kilograme are, ea nu a câștigat etalând kilograme, ci cântând. Lumea a votat cum a crezut de cuviință, au votat piesa și mesajul și vocea ei, că e greu al dracu’ să cotcodăcești așa cum o face ea.

Lupta cu kilogramele e o luptă grea, e luptă cu ține, cu moștenirea ta genetică, e lupta cu dramele tale, cu frustrările, cu neîmplinirile, cu singurătățile, cu lacrimile tale, cu neiubirile tale, de unde ura asta împotrivă unui om gras? Pentru că a câștigat?

Toate merg prost și pentru că noi suntem nepăsători la problemele cu adevărat importante, dar ne pierdem vremea făcînd mișto de alții, râzând de oamenii pe care nu-i cunoaștem și când ar trebui să avem atitudine, brusc, ne luăm haina din cuier și plecăm, că avem treabă. Nu mai judecăți un gras, mai ales când știți cât de greu e. Și dacă nu știți, încercați să înțelegeți. Vă propun să începem să ne acceptăm înfrângerile și să învățăm din ele”, a menționat Nuami Dinescu pe internet.

loading...
loading...