Noi schimbări la WhatsApp. Mesajele WhatsApp se vor șterge după ce sunt citite

Mai mult de 1 miliard de oameni din peste 180 de țări folosesc WhatsApp pentru a ține legătura cu prietenii și familia, oricând și oriunde s-ar afla. Acum, WhatsApp testează o nouă opțiune.

WhatsApp este gratuit și oferă servicii de mesagerie și apelare simple, securizate și de încredere, disponibile pe telefoane din întreaga lume. WhatsApp vine cu schimbări și testează acum o nouă opţiune pentru trimiterea de mesaje care se „autodistrug” după o perioadă de timp predefinită, sau după ce sunt citite de persoana căreia îi sunt adresate, scrie descoperă.ro.

Opţiunea pentru mesaje care dispar fără urmă la ceva timp după ce sunt trimise ar putea fi utilă oricui doreşte să transmită informaţii importante pe WhatsApp, fără riscul ca altcineva să afle conţinutul discuţiei căutând în istoricul de mesaje.

În cazul în care ai un iPhone cu iOS 8 sau mai vechi și un smartphone cu Android 2.3.7 sau mai vechi, nu vei mai putea rula WhatsApp începând cu 1 februarie 2020.

Ca referință, iOS 8 s-a lansat în urmă cu 5 ani, iar Android 2.3.7 s-a lansat în urmă cu 8 ani. Ca urmare, pretenția celor de la WhatsApp nu se foarte absurdă în momentul în care au introdus limitările legate de aceste versiuni de firmware.

Sursa: libertatea.ro

loading...
loading...