Nicoleta Luciu, din nou la bisturiu! A renunțat la televiziune, dar și-a tatuat sprâncenele, și-a făcut intervenții la față și picioare! S-a filmat chiar ea

Nicoleta Luciu, din nou la bisturiu! A renunțat la televiziune, dar și-a tatuat sprâncenele, și-a făcut intervenții la față și picioare! S-a fimat chiar ea, fanii sunt îngrijorați! Așa arată acum…

Deși viața din fața camerelor de filmat e deja istorie veche pentru Nicoleta Luciu, vedeta nu a renunțat și la obiceiurile ei din trecut. Frumoasa brunetă trece des și regulat pe la cabinetul medicului estetician, lucru care s-a întâmplat și în urmă cu doar câteva zile.

În prezent Nicoleta Luciu are 37 de ani și crede că, la această vârstă, trebuie să faci mici îmbunătățiri la nivelul feței, picioarelor și coapselor. Potrivit unor surse, Nicoleta Luciu şi-a pus din nou botox pentru estomparea ridurilor, şi-a ridicat puţin sprâncenele, a făcut mezoterapie la nivelul feţei şi al gâtului, dar şi câteva injecţii pentru eliminarea celulitei de pe coapse, potrivit spynews.ro. „Nicoleta a făcut tratament cu toxină botulinică (n.r. botox), pe care îl face periodic, pentru estomparea ridurilor feţei. Cu această ocazie, am ridicat puţin sprâncenele, apoi am făcut mezoterapie cu acid hialuronic îmbogăţit cu vitamine pentru gât şi zona decolteului. Au urmat nişte injecţii pentru tratarea celulitei de pe coapse, cu substanţe lipolitice”, a explicat dr. Călin Doboş, medicul estetician pe care Nicoleta Luciu îl consultă ori de câte ori are nevoie de o îmbunătăţire de ordin estetic.

Se știe despre Nicoleta că este o împătimită a operațiilor estetice. Printre multele astfel de intervenții pe care le are la activ se numără și schimbarea silicoanelor de câteva ori bune. În urmă cu 5 zile ea a postat un filmuleț în care apare cu câteva imperfecțiuni pe față. Acum totul este complet schimbat.

Recent, Nicoleta a fost surprinsă, nu într-o ipostază fierbinte ca pe vremuri, ci cu o sticlă de apă plată în mână, mușcând cu poftă dintr-o pară. Vedeta trăieşte sănătos, petrece timp alături de copiii ei și stă departe de scandalurile din lumea mondenă. Totuși, unii fani sunt de părere că va reveni „pe sticlă” în curând, de acolo și toate aceste intervenții. 

 

#live #life #like4like #smile

A post shared by Nicoleta Luciu Official (@nicoletaluciuofficial) on

CITEȘTE ȘI:

Vestea tristă a acestei dimineţi! După Ionela Prodan, o altă tragedie zguduie muzica populară. Din păcate este vorba de o îndrăgită vedetă

Vestea tristă a acestei dimineţi! După Ionela Prodan, o altă tragedie zguduie muzica populară: din păcate este vorba de o îndrăgită vedetă. nimeni nu se aștepta la așa ceva chiar acum! 

Maria Butaciu, celebra cântăreață în vârstă de 78 de ani se află în aceste momente la spitalul Floreasca din Capitală, în comă, în timp ce medicii încearcă imposibilul pentru a o ține în viață. Maria Butaciu a devenit cunoscută și apreciată pentru piesele sale de dragoste și dor, cu ajutorul cărora a cucerit inimile românilor de pretutindeni.

Maria Butaciu a suferit un accident vascular, iar de o săptămână de zile se află în comă. „Fiica ei stă lângă ea și o supraveghează, este disperată. Maria este internată la Spitalul de Urgență Floreasca. E în comă de o săptămână și ceva. Mă duc acum din nou la spital, să o văd”, a povestit Mioara Velicu.

Maria Butaciu s-a născut pe 19 februarie 1940, în comuna Salva, Bistrița-Năsăud. Este o interpretă de muzică populară românească din Ardeal. A urmat Liceul de muzică la Cluj, unde începe cariera sa muzicală cu Orchestra Populară a Filarmonicii din Cluj. La 1 aprilie 1961, prin concurs, vine la Ansamblul Ciocârlia al Ministerului de Interne din București. Este o interpretă a cântecelor îndeosebi din zona Bistrița-Năsăud, potrivit romaniatv.net.

loading...
loading...