Nicoleta Guță i-a cântat la căpătâi, printre sutele de oameni care jeleau! Răpuși de durere au dat mii de euro numai pe dedicații: ,,Toți suntem în doliu” Ce s-a întâmplat

Fiica manelistului Nicolae Guță s-a îmbogățit cu câteva mii de euro după o ,,cântare” mai neobișnuită…

Totul s-a petrecut în Hunedoara, unde Nicoleta Guță a fost invitată să cânte la o înmormântare. Se pare că uneori înmormântările se dovedesc a fi mult mai profitabile decât nunțile, cel puțin în cazul cântăreților de manele.

Acesta este și cazul Nicoletei Guță care a reușit să strângă doar din dedicații o sumă frumușică, adică peste câteva mii bune de euro, în afară de cât a luat pe cântarea propriu-zisă.

Faptul că Nicoleta, la fel ca și tatăl său, are mare priză la public, e un fapt evident, acest lucru este vizibil mai ales din imaginile filmate chiar în noaptea priveghiului. O ocazie cu care oamenii au crezut de cuviință să se năpustească asupra cântăreței pentru a-i oferi bani.

Se pare totuși că înmormântarea cu pricina a fost una cu mare greutate în Hunedoara, a fost una dublă și a paralizat pentru câteva ore orașul, potrivit wowbiz.ro. Este vorba despre doi rromi care s-au stins în viață în urma unui accident în Marea Britanie. Evenimentul a avut sute de participanți, printre care și alți maneliști de top. Este de menționat și că cei doi au fost conduși pe ultimul drum de tot felul de mașini scumpe.

Iată imaginile:

Sursa: wowbiz.ro 

loading...
loading...