Nicolae Guță, făcut de râs de fiica lui! Anais, fata lui Beyonce de România, a zis ce nu îndrăznea nimeni să spună! „Pițipoancă…”

Anais este cel mai mic copil al lui Nicolae Guță, cel față de care pare că se simte cel mai puțin atașat, și despre care a zis că vrea să îl căsătorească la vârsta de 12 ani. Fetița a reușit recent să uimească pe toată lumea după ce a spus despre actuala iubită a tatălui ei manelist că este o „pițipoancă”.

Totul s-a întâmplat într-o discuție purtată în mașină: Anais, îndemnată de către bunica sa, mama lui Beyonce de România, a spus că iubita lui Nicolae Guță este o… Pițipoancă! „Ma doare burta, lasa-ma! M-ai suparat! Mami, gata cu jocul! Rozul este culoarea printeselor. Eu sunt printesa, iar tati e un rege. Taci din gura, bunica! Tati e cu o pitipoanca”, a spus Anais.

oo

CITEȘTE ȘI:

E știrea zilei în showbiz! Beyonce de România, tragedie uriașă. Dumnezeule, ce se va întâmpla cu fetița!? S-a întâmplat în urmă cu puțin timp

Mădălina Dumitriu, alias „Beyonce de România”, a ieșit destul de șifonată după scandalul uriaș cu Nicolae Guță, dar iată că loviturile pentru ea par să nu se mai oprească. După ce, cu doar două săptămâni în urmă, judecătorii au decis ca Nicolae Guță să-i plătească o pensie alimentară lunară de numai 274 de lei, cântăreața a mai primit un așa-zis „cadou”, chiar zilele trecute.

Fosta iubită a cântărețului de manele Nicolae Guţă a fost dată în judecată de administratorul complexului imobiliar în care locuieşte, pentru datorii de aproape 1.000 de euro, dosar câştigat de creditor de la primul termen:

„Încuviinţează executarea silită ce face obiectul dosarului execuţional nr. …/2018, în baza titlului executoriu reprezentat de contractul de închiriere nr. … din data de 05.12.2016, înregistrat la Administraţia Fiscală pentru Contribuabili Mijlocii sub nr. … în data de 09.12.2016, modificat şi completat prin Act adiţional nr. 1 din data de 25.11.2017, înregistrat la Administraţia Fiscală pentru Contribuabili Mijlocii sub nr. … în data de 11.01.2018 pentru recuperarea creanţei în valoare totală de 4.471,13 lei, împotriva debitorului DUMITRIU MADALINA-GEORGIANA, la cererea creditoarei … S.R.L. Autorizează creditoarea să treacă la executarea silită prin toate modalităţile prevăzute de lege. Prezenta încuviinţare a executării silite produce efecte pe întreg teritoriul ţării şi se extinde asupra titlurilor executorii care se vor emite de către executorul judecătoresc în cadrul procedurii de executare silită încuviinţate. Fără cale de atac”, au hotărât judecătorii.

Drept urmare, dacă Beyonce de România nu îşi achită datoria, proprietarul va avea de ales între a-i bloca toate conturile sau a-i lua lucruri din casă şi o va arunca în stradă, cu copilul în braţe, totul în timp ce manelistul este mult prea preocupat pentru viața lui amoroasă pentru a se gândi și la fiica sa.

loading...
loading...