Nicolae Guță a primit rezultatele analizelor! Are sau nu SIDA sau cancer? Medicii i-au dat vestea în urmă cu puțin timp

Cântărețul Nicolae Guță a primit rezultatul analizelor.

Nicolae Guță i-a uimit pe fani cu faptul că a dat jos 25 de kilograme, toată lumea credea că ține vreo dietă minune fiindcă este cardiac, a suferit un infarct în urmă cu 12 ani și analizele recente i-au ieșit destul de rău. După ce în trecut își afișa cu mândrie burtica, acum a ajuns la greutatea unui fotomodel.

Cea care a susținut că starea lui ar putea fi una mai gravă, a fost fosta sa iubită, Beyonce de România, care a susținut că Nicolae Guță ar fi purtătorul virusului HIV: ,,Avea branula în mână, părea mai mult mort decât viu. Nicolae şi-a făcut analizele şi aşteaptă rezultatul testului HIV”, a declarat Beyonce de România pentru Wowbiz.

Iată doar câteva dintre sutele de mesaje îngrijorate primite de la fani: ,,Ești un schelet ambulant, Doamne Ferește, bat în lemn, dar tu ești că o stafie urâtă – ființă!”, ,,Guță ai slabit cam mult, mai lasă femeile și ia și mănâncă și dormi”, ,,Nu vreau sa fiu răutăcioasă, dar arăți foarte rău … parcă ai fi bolnav, o boală care te usucă pe picioare zici că ai SIDA … Doamne ferește. Iartă-mă că spun asta … eu sper doar să mă înșel … poate ești doar obosit și stresat și ai nevoie de o pauză … tu știi cel mai bine despre starea ta de sănătate. Succes în continuare!”

Recent se pare că manelistul a fost obligat de soția lui, Cristina, să își facă toate analizele. Blondina i-ar fi spus, potrivit unor surse, că nu are de gând să se întoarcă la el până când nu vede negru pe alb că este sănătos și că nu există riscul să o îmbolnăvească cu vreo afecțiune transmisibilă pe cale sexuală.

Potrivit wowbiz.ro, Nicolae Guță nu a avut de ales, a mers la medic și a așteptat cuminte rezultatele. Din fericire acestea au demonstrat că totul este în regulă, nu are problemele grave de sănătate vehiculate în presă, zvonurile rămân doar zvonuri.

Surse: click,ro, wowbiz.ro.

loading...
loading...