Nicolae Guță a plecat de acasă după ce Cristina și-a bătut joc de el în club! Cântărețul e în șoc! Dintre toate femeile, niciuna nu a îndrăznit să-i facă așa ceva! Detaliile înfiorătoare

Toată lumea știe de mult faptul că Nicolae Guță și soția lui, Cristina, au o relație complicată, se ceartă extrem de des, apoi se împacă, după care par că o iau de la început.

Dar se pare că, recent, blondina a cam întrecut măsura. Ea a mers într-un club de manele din capitală și l-a ignorat complet pe cântăreț. Nu mult a durat până când, așa cum se aștepta toată lumea, a izbucnit scandalul.

,,După ce Cristina l-a umilit şi i-a spus că o să ajungă acasă când vrea ea, Nicolae Guţă a avut o tresărire de orgoliu”, a declarat unul dintre apropiații celor doi, potrivit wowbiz.ro.

După acest episod care se pare că l-a enervat la culme pe Nicolae Guță, artistul a părăsit casa în care locuia alături de Cristina, soția sa, și a mers la Petroșani, pentru a se relaxa.

,,Iarăşi, între ei este un război total. Nu îşi vorbesc la telefon, când o fac totuşi se ceartă la cel mai urât mod cu putinţă. Parcă văd că, până la urmă, tot Guţă o să fie cel care cedează”, a adaugat apropiatul lor, conform aceleiași surse.

Deși nu știm care ar putea fi motivul pentru care Cristina a făcut asta, ne-am putea aminti câteva declarații făcute de rudele femeii, despre Nicolae Guță, mai exact unul dintre unchii ei:

,,Probabil a găsit-o într-un moment şi a încurajat-o… Fetele sunt mai sensibile şi pică uşor la cei care ştiu cum să le ia. Când am auzit, am rămas uimit. Dacă m-aş fi întâlnit cu ea, aş fi întrebat-o de ce a făcut-o. Cred că problema a fost că a fost singură şi că avea nevoie de o susţinere atât morală, cât şi materială.

E un hoţ. Mie îmi place să trăiască cu el, dar să aibă şi ceva de pe urma lui. Să-i ia şi ei o maşină, să-i ia şi ei o casă, să trăiască aşa cu urâtul ăla degeaba, nu se poate. Să-i de maşina pe numele ei! Că eu am un băiat rău. Vine şi-l omoară. Dacă nu-i dă maşina pe numele ei, îl omoară. Cristina l-a luat pe interes… să-i facă facă casă, să-i ia maşină, s-o ducă bine”.

Un al doilea unchi e și el împotriva manelistului:

,,Are neamuri aici. Nu e aruncată aşa în lume, să fie crescută la periferie, bagaboantă sau pe DN-u. A fost o fată superbă, cuminte, de o cuminţenie rar întâlnită. Eu nu ştiu cum a ajuns la h****tul ăsta. Că ăla e h****t”.

Asta pe când bunica Cristinei preciza pe atunci:

,,Ea a fost, acolo, la Petroşani, (Guță, n.r.) îi pupă mâinile, o respectă, vorbeşte frumos cu ea. Nu, nu a ameninţat-o nimeni, pentru că el, înainte să o ducă pe ea acasă, el a stat de vorbă cu fiecare în parte, cu Narcisa, cu Beyonce, să nu facă vreo…”.

Surse: wowbiz.ro, spynews.ro

loading...
loading...