Nichiduta dispune de cadite si olite variate si de calitate

Etapa dupa etapa, copilul parcurge cu ajutorul parintilor trepte de evolutie. Desi temporar, la fiecare etapa de acest gen vor fi necesare anumite lucruri, care din fericire se regasesc destul de usor pe rafturile magazinelor de profil. Doar ca intocmai marea diversitate va oferi si confuzia despre ce este potrivit a se alege. Nichiduta.ro, magazin specializat pe nisa lucrurilor destinate celor mici, vine in intampinarea parintilor cu oferte variate.

Caditele, absolut necesare

Desi in aparenta nu sunt atat de multe griji ce se impun odata cu alegerea unei cadite, detaliile fac diferenta si in acest caz. Spre exemplu, caditele asociate cu un suport metalic sunt perfecte. Motivul este unul lesne de inteles – suportul in cauza permite adultului sa nu se aplece, sa aiba miscari naturale si indiferent de durata de timp a baitei nu va resimti amorteli sau dureri de spate.

In mod special, mamele ce abia au nascut si care inca resimt durerile de spate din sarcina au nevoie de atentie la miscari si nu isi permit sa se aplece prea mult. Baita poate fi un real chin cand cadita aleasa este una simpla, asezata in cada familiei sau pe pat si alte suprafate, unde nu este nici dreapta, nici stabila.

O idee excelenta este si achizitia separata a celor doua, intrucat la nichiduta.ro se va gasi si suport universal pentru cadite. Pentru o alegere corespunzatoare se indica atentie la dimensiuni si in mod special la lungime caditei in raport cu dimensiunile suportului.

Olita si tranzitia de la scutec la toaleta

O etapa foarte importanta este cea de tranzitie de la scutec la olita. Desi exista atat de multe recomandari, fiecare copil este diferit si nu exista o tehnica precisa care sa ii ajute pe parinti sa il invete pe copil ideea si responsabilitatea mersului la toaleta. Dar, din fericire, exista tot felul de produse, practice.

Despre povestea „cum sa aleg olita pentru bebele meu” se pot spune multe. Inceputurile pot fi undeva in jurul varstei de un an si jumatate, in functie de evolutia copilului. De fapt, de aici incep si controversele. Olita poate fi achizitionata drept piesa de decor, pana cand cel mic accepta in jurul lui aceasta prezenta si se obisnuieste cu ea. Ulterior, cand este si pregatit sa incerce va fi folosita.

Pentru a atrage copilul si a-l face mai rabdator sa se aseze pe ea, unii parinti recurg la ideea de olita muzicala. Pentru cei care sunt mai timizi la incercari noi sunt propuse acele tipuri de olite multifunctionale, ce se pot folosi si ulterior – se detaseaza si partea superioara se va folosi drept reductor de wc. Asta din ideea ca cel mic sa nu intre in contact cu prea multe elemente noi si o alta rutina sa il bulverseze – va fi mai comod pentru el si se va simti mai in siguranta cand recunoaste elemente deja folosite.

Nu trebuie sa fie o surpriza daca cel mic refuza vehement ideea de olita. Alternativa poate fi cea de reductor pentru toaleta, completat de inaltator sau scarita pentru acces. Nichiduta.ro include in gama sa si astfel de oferte.

Chiar daca vor fi folosite doar pentru o anumita perioada de timp, astfel de obiecte sunt necesare si iata in varianta diverse de culori, design, dotari si preturi.

loading...
loading...