Nepotul lui Gigi, Lucian Becali, o face praf pe Meghan Markle după căsătoria cu prințul Harry: „Golancele noastre mai au o șansă…”

Foto: spynews.ro

„Dacă după ce te-au tăvălit jumătate dintre actorașii de mâna a doua de la Hollywood, divorțată și dintr-o familie dezorganizată, cu o mamă de culoare și tată bețiv, ajungi în…” Continuarea a șocat o țară întreagă…

Printre vedetele care au simțit nevoia să critice cel mai mediatizat eveniment al anului, chiar și în România, se află și Lucian Becali. Spre deosebire de alte personaje din lumea mondenă românească, nepotul lui Gigi Becali și-a dat frâu liber și a zis exact ceea ce gândește.

„Destul de corect …!!! Dacă după ce te-au tăvălit jumătate dintre actorașii de mâna a doua de la Hollywood, ai 36 de coți, divorțată și dintr-o familie dezorganizată, cu o mamă de culoare și tată bețiv, ajungi în familia regală a Angliei, prințesă de Sussex a casei Windsor …atunci și golancele noastre tăvalite de juma’ de București și Dubai mai au o șansă…!
S.E.R. Șanse Egale pentru România.”, a scris Lucian Becali pe Facebook.

CITEȘTE ȘI:

De ce a purtat Kate Middleton o rochie veche la nunta regală? Nimeni nu s-a gândit la această explicație. Îți imaginai că se poate face așa ceva?

Nunta regală din Marea Britanie a fost cu siguranță evenimentul anului, oameni din întreaga lume au așteptat cu sufletul la gură apariția strălucitoare a miresei Maghan Markle, care a purtat o rochie despre care specialiștii spun că a costat cel puțin 200.000 de lire sterline.

La nunta regală au fost prezenți, bineînțeles, și Ducele și Ducesa de Cambridge, William și Kate Middleton. Spre dezamăgirea tuturor, Kate a purtat o rochie pe care deja o mai îmbrăcase de două ori, la botezul micuței prințese Charlotte și la ziua de naștere a reginei Elisabeta a lI-a.

Toată lumea s-a întrebat de ce a făcut Kate acest gest straniu, în cadrul unui eveniment unde toată lumea și-a etalat cele mai bune haine, chiar dacă bugetul îi permitea să facă alegeri extrem de scumpe.

Kate Middleton s-a gândit, probabil, că atenția tuturor merită să se îndrepte spre Meghan Markle și spre ținuta ei, așa că nu și-a dorit să o eclipseze pe aceasta. De asemenea, Ducesa de Cambridge este cunoscută pentru faptul că alege, de foarte multe ori, să recicleze ținutele, ceea ce este foarte practic, dar și benefic pentru mediul înconjurător, potrivit spynews.ro.

Printre vedetele care s-au simțit obligate să vorbească despre evenimentul monden al anului, nunta regală, s-a numărat și Bianca Drăgușanu. Vedeta din România a fost plăcut impresionată de apariția miresei prințului Harry, analizând fiecare detaliu a ținutei aleasă de Meghan Markle, de la rochii până la accesorii. Aprecierea Biancăi a venit de la faptul că Meghan a mizat pe simplitate.

„Mă uitam şi eu aşa la ei, Dumnezeule cum se uitau ei doi unul la celălalt, aşa de frumos şi atât de plini de iubire şi de natural, că despre asta vorbesc. Pur şi simplu erau doar ei doi acolo în mare aia de oameni. Am simţit emoţiile acasă în sufletul meu, vă jur! Erau doar ei doi deşi miliarde de oameni îi urmăreau. Harry şi Meghan, despre ei vorbesc. Ei înseamnă iubire. Mireasa nu are pietre peste paiete, peste două volane şi înfiptă cu o broşă, nici lanţuri care se preling într-un decolteu îndoielnic, din urechi nu-i atârnă nicio floare asortată cu puful de la sandale. Are un bucheţel de flori, vai mama lui, micuţ drăguţ. Nu are unghii lungi, nu are machiajul strident şi chiar poţi să îi vezi trăsăturile. Nu are poză de grup pe trepte cu toate florile primiteîn braţe şi nici nu postează câte una pe zi ca să trăiască şi Facebook-ul ei câteva luni după un aşa eveniment. Mie îmi plac nunţile şi îmi plac miresele. Cel mai mult îmi place momentul în care văd cupluri în care amândoi îşi doresc să fie acolo. M-am topit! (…) Am remarcat-o pe regină, era foarte mişto îmbrăcată”, a spus Bianca Drăguşanu.

loading...
loading...