Nepoata Cristinei Stamate a emoționat pe toți printr-un gest incredibil făcut la înmormântarea actriței. A fost singura rudă venită și a făcut asta, în semn de respect

Abia acum, în ultimul ceas, publicul românesc a aflat că artista Cristina Stamate a trăit singură încă de la vârsta de 31 de ani, din momentul în care a divorțat de cel care i-a fost soț timp de 11 ani.

Mai mult, colegii săi au mărturisit că ea trăia pentru teatru, nu avea nici rude apropiate și de aceea era foarte singură. Însă la înmormântare și-a făcut apariția nepoata ei, adică fiica fratelui artistei, și cea care va moșteni toată averea acesteia, o casă în centrul Bucureștiului, potrivit unor surse.

Nepoata Cristinei Stamate a venit la înmormântare îmbrăcată complet în negru și a încercat să fie cât mai discretă. Însă un gest al ei a impresionat pe toată lumea: în semn de respect pentru cea care i-a fost mătușă, nepoata a purtat în piept o poză cu actrița.

Deși Alexandru Arșinel declara ieri că artiștii, colegii Cristinei Stamate s-au ocupat de înmormântare, la cimitir nepoata și-a îndeplinit rolul de rudă și a stat mai mereu în apropierea sicriului, asigurându-se că totul decurge bine.

În plus, la finalul înmormântării, tot nepoata ei a rămas ultima lângă mormânt, atrăgându-le atenția groparilor să aranjeze cu mare grijă coroanele de flori, iar unul dintre ei i-a promis femeii să îi trimită la sfârșit chiar și o fotografie, pentru ca ea să vadă că totul a fost în regulă.

nepoata

Sursa: wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI:

Ce s-a întâmplat cu fasolea bătută pe care Arșinel cu mâna lui i-a făcut-o Stelei pentru pomana soțului ei! O amică a actorilor a povestit tot! Cinci kilograme s-au ,,evaporat” pur și simplu!

stela7

Trecerea la cele veșnice a uneia dintre cele mai iubite actrițe ale poporului român a îndoliat și îndurerat o țară întreagă. Stela Popescu era o ,,nemuritoare” pentru mulți, cei care credeau că ea va trăi și îi va bucura pe oameni la nesfârșit.

Deși plecarea ei a fost un șoc, colegii de teatru ai celei care a fost numită ,,regina comediei” au ținut să își amintească unele momente hazlii pe care le-au trăit alături de omul Stela Popescu în zilele în care viața ei nu era o mare de bucurie.

În număr mare, atât prieteni tineri, dar și mai în vârstă au venit la Teatrul Constantin Tănase pentru a-și lua rămas bun. În acest loc foștii ei colegi de breaslă au vrut să construiască aceeași atmosferă în care se simțea Stela cel mai bine: adică o atmosferă plină de umor și râsete.

O apropiată a protagonistei noastre a povestit ce s-a întâmplat în urmă cu aproximativ 20 de la ani, la înmormântarea lui Puiu Maximilian, marea dragoste a Stelei:

,,Maestrul Arsinel a tinut mult la Stela si a fost alaturi de ea in cea mai grea perioada a vietii, cand l-a pierdut pe barbatul iubit. Arsinel, cu mana lui, a facut fasole batuta, in jur de cinci kilograme, ca sa imparta la pomana lui Puiu. I-a dus mancarea Stelei, dar aceasta nu era acasa, asa ca a lasat oala la cateva amice ale ei. Cu cateva minute inainte de inmormantare, domnul director a sunat-o pe Stela si i-a amintit sa ia fasolea… Ea, nestiind despre ce este vorba, a intrebat surprinsa: “Care fasole, domnule, ai innebunit?”. Ce credeti, prietenele ei mancasera tot si pana la urma la pomana nu a mai ajuns niciun strop de fasole batuta”.

 

loading...
loading...