Nea Marin e însurat cu Maria de mai bine de 35 de ani! Cum arată femeia pe care o iubește la nebunie de o viață de om și care i-a dăruit două fete: „E totul pentru mine”

Nea Marin, zbirul care bagă frica în vedete și le pune mereu la muncă grea, este cunoscut de întreaga Românie, însă soția lui este un adevărat mister pentru publicul românesc, partenera lui de viață se ferește de camerele de filmat.

Nu sunt foarte mulți cei care știu că Nea Marin este însurat de mai bine de 35 de ani și are două fiice, pe când doamna Maria este femeia care i-a fost mereu alături, și la necaz, și la bucurii, dar și cea cu care se sfătuiește mereu, în orice problemă are. „Ea este sotia mea de 35 de ani si este cea care mi-a suportat toate nebuniile si ii multumesc pentru asta. O iubesc mult, ne-am luat din dragoste”, declara în urmă cu câțiva ani nea Marin Barbu.

„Nu a fost greu sa am un sot ca el, ne-am casatorit din mare iubire, chiar si atunci cand au fost momente grele ne-am completat si am rezolvat totul impreuna”, spunea doamna Maria Barbu. În urmă cu ceva vreme nea Marin a postat o imagine pe o rețea de socializare, în fotografie apărea și soția sa, și alături el a scris: „La mulți ani, scumpa mea soție!!! Tu ești totul pentru mine, așa cum noi suntem totul pentru tine.”

Iată cum arată soția temutului nea Marin:

i1

i2

i3

Maria-Barbu-si-Nea-Marin-667x375

CITEȘTE ȘI:

Dana Criminala are un tatuaj în zona intimă! Soția lui Leo ni l-a arătat și se vede totul! Leo e mândru, l-a făcut doar pentru ochii lui!

Dana Criminala, bruneta focoasă care pare să-l fi cucerit în mod iremediabil pe Leo de la Strehaia, este fascinată de cultura tribului maori, așa că a apelat la serviciile unuia dintre cei mai cunoscuți artiști tatuatori, iar rezultatul este unul spectaculos.

Dana Criminala s-a căsătorit cu Leo de la Strehaia în urmă cu doi ani, iar acum poartă simbolul puterii în cultura maori într-o zonă intimă, chiar pe coapsa dreaptă. Soția celui supranumit „prințul țiganilor” are mai multe tatuaje pe corp, însă acest tatuaj pare sortit numai pentru ochii lui Leo.

Deși frumoasa brunetă are 47 de ani, pare că sfidează timpul, nu are pic de celulită, dar asta nu pentru că ar ține vreo dietă drastică, ci fiindcă muncește mult la sală. Cel care a făcut anunțul tatuajului a fost chiar Leo, el a postat pe Facebook o poză cu Dana la salonul de tatuaje: „Tatuajul Danei pentru mine”, a scris Leo in dreptul fotografiei.

Iată imaginea cu pricina: 

d1

 

loading...
loading...