,,Ne-a salvat, ne-a ajutat să nu-l mai omorâm noi” Mărturia îngrozitoare a părinților care se gândeau să-și ucidă copilul, dar au fost salvați de gestul acestuia. Ce a făcut cel mic nu vor uita toată viața

O mamă nu-și va reveni niciodată după pierderea unui copil. Această poveste cutremurătoare este cea a unui copil care și-a salvat părinții de la a apăsa butonul care l-ar fi ucis.

Daniel era un băiat de numai 21 de luni, fiul lui Ali și al lui Dan. Părinții lui au fost cei care au făcut publică povestea și imaginile suferinței prin care au trecut. Copilul se născuse la 26 de săptămâni, așa că a fost pus într-un ventilator timp de 16 zile.

Cei doi au avut ocazia să petreacă un an cu cel mic, înainte ca viața să-i fie luată. Ali a decis să posteze imaginile pe internet pentru a-i anunța pe ceilalți că povestea continuă pentru cei care și-au pierdut pe cineva drag din cauza cancerului.

Când avea 21 de luni, Daniel avea leucemie pentru a doua oară, care-i va fi și fatală. După ce i s-a administrat chimioterapie, a putut merge acasă să-și serbeze ziua de naștere. Dar leucemia s-a întors și i-a format o tumoră pe creier.

Potrivit Daily Mail, părinții au împărtășit cât de inspirați au fost de curajul fiului lor, pe care l-a arătat cât timp era în viață. Ei cred că Daniel s-a sacrificat pentru a-i opri pe ei de la a lua deciza de a-i opri aparatele care-l țineau în viață.

Daniel a murit chiar înainte ca părinții lui să facă gestul dureros de a-i opri aparatele, mama sa povestește: ,,A fost ultimul lui gest de a ne salva. A făcut totul mult mai ușor pentru noi”.

La înmormântare toată lumea plângea, în afară de mama lui, care a spus că nu vrea să își dezonoreze fiul, care nu a vărsat niciodată vreo lacrimă, deși durerile prin care trecea erau cumplite. Acum cei doi părinți strâng bani pentru a înființa o fundație care să-i ajute pe alți copii ce se află în aceeași situație cu fiul lor.

m1

m2

m3

loading...
loading...