Nu o să-ți vină să crezi! Delia rasă în cap… Uite imaginea cu care și-a uimit fanii și din cauza căreia au certat-o prietenii

Delia este un personaj controversat al show biz-ului românesc datorită stilului ei vestimentar unic, și nu numai, fiind considerată o excentrică de mulți.

Dintre vedetele autohtone, solista a avut curajul să-și schimbe culoarea părului mai des decât oricare alta. A trecut de la blondul cu care o știm cu toții la verde, roz, dar și la culorile curcubeului.

Indrăgita vedetă a apelat la extensii și peruci pentru a-și perfecționa aparițiile în concerte sau emisiuni. De când a descoperit că-i stă bine cu orice culoare, Delia a prins curaj. Cele mai recente imagini o surprind totuși altfel decât cum a fost văzută pană acum: aproape cheală.

delia_cheala

Foarte multe persoane au simțit nevoia să comenteze la poza publicată pe Instagram. Unii dintre ei au certat-o pentru că și-a tuns părul, alții au fost de acord că o prinde și această imagine, în timp ce a treia tabără s-a amuzat pe seama artificiului făcut în Photoshop.

loading...
loading...