Motivul pentru care Meghan Markle poarta mereu trei inele pe mana dreapta

Chiar dacă toți ochii sunt ațintiți asupra inelului ei de logodnă de fiecare dată când apare în public, la o privire mai atentă observăm că Meghan Markle poartă trei inele pe cealaltă mână. Experții în tradițiille regale spun că acest detaliu nu este deloc întâmplător, ci are o semnificație aparte.

Este vorba despre inelele subțiri, din aur, pe care Meghan le are pe degetul mare, arătător și inelar.

Potrivit specialiștilor, inelul de pe degetul mare simbolizează motivația, controlul și agresiunea, iar persoanele care poartă inel pe acest deget sunt conducători ai unui grup din care fac parte. Spre exemplu, poate fi vorba despre de o tânără care are un grup de prietene sau soția care controlează ceilalți membri ai familiei.

Despre inelul de pe arătător, specialiștii susțin că simbolizează „un rege proaspăt numit, o regină sau un CEO”. Acesta mai poate însemna „o celebritate cu milioane de fani, care este ambițioasă

Cât despre inelul purtat de viitoarea soție a Prințului Harry pe degetul inelar, experții în tradițiile regale susțin că simbolizează „încăpățânarea sau necesitatea de a controla viața publică”.

Meghan Markle a fost văzută în repetate rânduri purtând inele pe ambele mâini. Anul trecut, fosta actriță a fost văzută cu trei inele oe inelarul drept, despre care se crede că erau niște inele de promisiune dăruite de Prințul Harry.

Printre personalitățile regale care purtau mai multe inele pe degetele mâinii drepte s-au numărat și Regina Ana din Cleves, Regele Henric al VII-lea sau Regina Elisabeta I.

loading...
loading...