Monitorizarea masinii in parcare prin camere de supraveghere

Pentru ca am avut mereu probleme cu vecinii din cauza locurilor de parcare putine si a masinilor tot mai multe m-am decis sa filmez masina in parcare.

Am tot cautat pe internet diverse solutii de camere supraveghere ieftine dar parerile erau impartite, unii spuneau ca cele ieftine nu sunt bune, altii ziceau ca au folosit camere scumpe dar nu au prins hotul pentru ca era cu spatele la camera. Am mai gasit varianta sa filmez din interiorul masinii dar pe timp de noapte nu e solutia perfecta. Decat sa folosesc o camera scumpa cu care vad sau nu hotul m-am decis sa iau niste camere supraveghere ieftine. Mai bine folosesc mai multe camere supraveghere ieftine de exterior din diferite unghiuri astfel incat sa vad raufacatorul indiferent din ce directie vine pentru ca si hotii s-au desteptat si se uita mai intai dupa camere apoi ataca.

camere-supraveghere-ieftine-eyecam-1cctv-ec-1363

Am mai gasit niste pareri de la oameni care si-au montat in balcon camere sa-si supravegheze masina dar problema aparea pe timp de noapte ca nu vedeau nimic prin geamul balconului. Pentru ca nu stiam exact ce sa cumpar am gasit pe 1CCTV niste camere supraveghere ieftine iar domnii de acolo au fost foarte amabili si am stabilit impreuna ce modele mi se potrivesc cel mai bine.

camere-supraveghere-ieftine-eyecam-1cctv-ec-1365

Aveam de ales intre niste camere supraveghere ieftine IP sau AHD si pentru ca diferenta de pret nu era mare am ales varianta IP. Am apelat la o firma instalatoare pentru montaj si imi spuneau ca nu sunt bune probabil ca sa imi vanda camerele lor. Dupa montajul final am constatat atat eu cat si firma de montaj ca poti supraveghea masina si cu camere supraveghere ieftine daca le montezi optim , in mai multe unghiuri.

camere-supraveghere-ieftine-eyecam-1cctv-ec-ahdcvi4111

Acum orice se intampla pe langa masina pot sa vad pentru ca sistemul inregistreaza 24 din 24 ore si pot vedea de oriunde inregistrarile folosind un computer conectat la internet. Un lucru foarte bun este ca desi sunt camere supraveghere ieftine de exterior au si leduri infrarosu astfel incat se vede si pe timp de noapte chiar daca nu exista iluminat public acolo, stim cu totii ca atunci cand sunt pene de curent hotii sunt cei mai fericiti.

Tot sistemul l-am montat pe o sursa cu backup astfel incat nu depind de reteaua publica de alimentare cu curent, sistemul isi face treaba si inregistreaza in continuare.

camere-supraveghere-ieftine-eyecam-1cctv-ec-ahdcvi4128

Recomand oricui are probleme cu masina in parcare sa isi instaleze chiar si camere supraveghere ieftine de exterior dar care te pot ajuta sa afli ce s-a intamplat cu masina in timpul zilei sau peste noapte. Cu o investitie minima poti sta linistit, atat timp cat ai inregistrari 24 din 24 afli mai usor ce s-a instamplat la un moment dat. E valabil nu doar pentru masina din parcare ci si pentru locuinte, birouri, spatii de joaca, etc.

loading...
loading...