Monicăi Gabor îi oferea mașini și diamante, dar să vezi ce cadou i-a făcut Irinel Columbeanu iubitei lui de 21 de ani, Oana Cojocaru: Nici ei nu i-a venit să creadă! Asta e dovada clară că Iri a fost afectat de criză:

Milionarul de la Izvorani nu vrea să lase diferența de vârstă să-și pună amprenta pe relația lui cu tinerica Oana Cojocaru. Așa că s-a gândit să-i ofere senzații tari, departe de București, la mare înălțime.

Irinel Columbeanu (61 de ani) și Oana Cojocaru (21 de ani) și-au asumat public relația și au vorbit despre planuri de viitor, lăsând în spate controversa care s-a creat pe seama diferenței de vârstă dintre ei. La o adică nu era nimic nou în atmosferă pentru milionar, care s-a obișnuit cu astfel de comentarii încă din vremea în care Monica Gabor (ex Columbeanu) nu dăduse nici măcar Bacalureatul, dar umbla la brațul lui.

Irinel și Oana au început să petreacă tot mai mult timp împreună, chiar dacă familia ei s-a opus acestei relații. Oana chiar nu a luat în seamă sfaturile și chiar s-a mutat recent în casa lui Irinel. (Reduceri mari la jocuri PC)

Iar el face tot posibilul acum să-i intre în grații și să țină pasul cu dorințele ei de tinerică. Și ca să arate că nu este demodat și încă îi clocotește sângele ca la 20 de ani, Irinel i-a făcut un cadou nebun iubitei lui. A dus-o să sară cu parașuta! Iar Oana a apreciat momentul și l-a pus pe iubitul ei să-l imortalizeze.

oana (1)

loading...
loading...