Momente îngrozitoare! Mariana de la Exatlon a primit o veste proastă de la medici! Uite ce i s-a întâmplat de când s-a întors acasă

Momente îngrozitoare! Mariana de la Exatlon a primit o veste proastă de la medici! Uite ce i s-a întâmplat de când s-a întors acasă

Mariana Nenu, fosta concurentă de la Exatlon, și-a reluat de curând competițiile sportive la foarte scurt timp după ce a revenit în țară. În urmă cu numai câteva zile, ea a concurat la Ultrabalaton, cometiție pe care a încheiat-o pe locul 4 la feminin.

Din păcate, însă, ultramaratonista, fosta concurentă Exatlon, a avut parte și de o experiență mai complicată, după ce a leșinat la kilometrul 95. În acel moment, medicii i-au cerut să se oprească, dar Mariana Nenu a fost atât de încurajată de cei din jur încât, datorită spiritului ei de luptătoare, nu a ținut cont de sfaturile medicilor, și a cotinuat.

Competiția Ultrabalaton are 221 de kilometri, pe care fosta concurentă Exatlon i-a parcurs în 29 de ore, 36 de minute și 22 de secunde.

„Ma deshidratasem foarte mult. Vomitasem de cateva ori. Era si soare si am lesinat. Efectiv caldura te doboara. E un concurs foarte greu. Am facut atunci o pauza de o ora, dar ca sa imi reintru in ritm am mai avut nevoie de alte 3. Fara munca in echipa nu se poate. Bogdan (n.r. antrenorul Marianei) m-a incurajat tot timpul si m-a sustinut”, a declarat Mariana.

„Va multumesc din suflet tuturor celor care ati fost alaturi de mine in aceasta cursa Ultrabalaton2018, o cursa grea. O cursa in care 21 de fete au abandonat. Multumesc Ben Ami (n.r. antrenorul ei) pentru suportul si bicicleala alaturi de mine, pentru curajul de a te contrazice cu doctorii care voiau sa abandonez cursa, eu necrezandu-i, am mers pe intuitia ta”, este mesajul Marianei Nenu, fosta concurenta Exatlon, dupa competitie.

CITEȘTE ȘI:

Tanța face scandal! S-a enervat atât de tare încât nu a mai putut să tacă! Actrița Nuami Dinescu a făcut anunțul! Ești de acord? Te așteptai la așa ceva din partea ei?!

Tanța face scandal! S-a enervat atât de tare încât nu a mai putut să tacă! Actrița Nuami Dinescu a făcut anunțul! Ești de acord? Te așteptai la așa ceva din partea ei?!

După ce artista Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a fost cea care a câștigat ediția din 2018 a Eurovisionului, actrița Nuami Dinescu s-a simțit obligată să o apere, date fiind toate comentariile răutăcioase care s-au făcut pe seama cântăreței și a greutății acesteia.

„O să fiu mereu de partea grașilor. O să le țin spatele până o să mor. Nenică, după Euroivision o luarăți razna -fata a câștigat, punct. V-a plăcut sau nu e altă treabă, dar să începeți să vorbiți așa urât, așa urât, cum vă vine la gură despre ea că e grasă, e absolut deprimant.

E o fată tânără care are 24 de ani, e supraponderală și e strict treabă ei câte kilograme are, ea nu a câștigat etalând kilograme, ci cântând. Lumea a votat cum a crezut de cuviință, au votat piesa și mesajul și vocea ei, că e greu al dracu’ să cotcodăcești așa cum o face ea.

Lupta cu kilogramele e o luptă grea, e luptă cu ține, cu moștenirea ta genetică, e lupta cu dramele tale, cu frustrările, cu neîmplinirile, cu singurătățile, cu lacrimile tale, cu neiubirile tale, de unde ura asta împotrivă unui om gras? Pentru că a câștigat?

Toate merg prost și pentru că noi suntem nepăsători la problemele cu adevărat importante, dar ne pierdem vremea făcînd mișto de alții, râzând de oamenii pe care nu-i cunoaștem și când ar trebui să avem atitudine, brusc, ne luăm haina din cuier și plecăm, că avem treabă. Nu mai judecăți un gras, mai ales când știți cât de greu e. Și dacă nu știți, încercați să înțelegeți. Vă propun să începem să ne acceptăm înfrângerile și să învățăm din ele”, a menționat Nuami Dinescu pe internet.

loading...
loading...