Momente dureroase pentru familia lui Mihai Mitoșeru! S-a întâmplat la parastasul de 40 de zile al tatălui soției, Noemi a mărturisit tot: ,,Când i-am făcut pomana de 40 de zile și am organizat totul…” Câtă durere!

Socrul lui Mihai Mitoșeru s-a stins din viață în urma unui stop-cardiac, pe data de 24 august, iar în loc să facă nunta, acum, soția lui Mihai Mitoșeru, Noemi, a fost nevoită să organizeze un parastas.

Este vorba despre parastasul de 40 de zile, un eveniment care a marcat întreaga familie, dar mai ales pe fiica celui plecat dintre noi. Femeia a acceptat să discute despre durerea ei cu jurnaliștii, iată declarațiile sale:

,,Nici acum nu imi vine sa cred ca, in loc sa ma duca la altar, tata a murit! Este cutremurator pentru mine! Imi spun mereu ca trebuie sa merg inainte, ca asa este viata, cu bune si cu rele, dar inca ii simt absenta parintelui meu in fiecare zi! Sambata, cand i-am facut pomana de 40 de zile si am organizat totul, parca retraiam cosmarul de la inmormantare! Imi era atata de greu sa fac parastasul! A fost exact ca in momentul in care tata a murit si eu am ridicat de la primarie certificatul de deces! Am realizat atunci ca el a plecat de langa mine pentru totdeauna! Sincer, este cumplit”.

Deoarece părinții lui Noemi erau divorțați, ea a fost cea care a fost nevoită să se ocupe de toate detaliile:

,,Eu am fost cea care a facut intreaga pomana! Parintii mei s-au despartit in urma cu 20 de ani si va dati seama, ca, practic, trebuia sa ma implic direct in organizare. Este adevarat ca, atunci cand tata a incetat din viata, mama a fost langa mine si m-a ajutat cu tot ce a putut! Acum, tot ea mi-a fost alaturi! Totusi, a fost greu, mai ales in momentele in care am fost la biserica! Era asa de straniu cand tineam coliva in mana! Nu concepeam ca tati a murit, nu eram pregatita pentru acest lucru! E dureros, dar am reusit sa duc totul pana la capat!”

,,I-am facut o slujba la biserica, una la mormant, am impartit pachete si am organizat o masa pentru rude! In plus, asa cum cere obiceiul de 40 de zile, cand se spune ca sufletul pleaca pentru totdeauna, am dat de pomana unui coleg de al tatalui meu un costum si pantofi, mai exact, uniforma lui de insotitor de bord, de care era foarte mandru! A fost extrem de greu cand am facut acest lucru, sincer, parca s-a rupt ceva din mine”.

n1

Sursa: wowbiz.ro

loading...
loading...