Momente critice pentru Kate Middleton. Soţia Prinţului William a încremenit când şi-a văzut fiul căzut la pământ

Momente critice pentru Kate Middleton. Soţia Prinţului William a trăit clipe de mare tensiune în momentul în care şi-a văzut băieţelul căzut la pământ.

Totul s-a întâmplat în contextul în care Prinţul George se juca cu Savannah Phillips, verişoara lui. Ca toţi copiii, şi cei doi s-au jucat în timpul unui eveniment. La un moment dat, după ce l-a tachinat, Savannah Phillips l-a împins pe Prinţul George de pe un dâmb plin cu iarbă.

Prinţul George a alunecat şi a scăpat din mână o hârtie. Deşi totul s-a terminat cu bine, Kate Middleton s-a speriat foarte tare şi a mers imediat la fiul ei să vadă dacă este bine. Chiar dacă respectiva căzătură nu a fost ceva foarte grav, soţia Prinţului William s-a speriat, mai ales că fiul ei este mic, fragil, iar la această vârstă este mult mai sensibil, potrivit Daily Mail.

Acesta nu este primul incident, Savannah Phillips fiind protagonista şi a faptului că a încălcat protocolul, sâmbătă, atunci când i-a pus mâna la gură Prinţului George, în timpul salutului de la balcon.

loading...
loading...