Moarte de coșmar pentru o româncă în vizită la logodnic, în Italia! Tânărul a fost alertat de zgomote și a descoperit cu groază că fata zăcea fără suflare, într-o baltă de sânge, în fața casei. Ce se întâmplase

Tragedie românească în Italia.

Presa italiană consemnează că Diana Gabriela Mateianu, o româncă de 20 de ani, a avut parte de un sfârșit oribil. Tânăra venise în vizită la logodnicul ei, un român stabilit în localitatea Valmadrera. Doar câteva zile o mai despărțeau pe fată, originară din Botoșani, de întoarcerea în România.

Potrivit autorităților locale, fata a traversat strada pentru a ajunge la magazinul unei benzinării, probabil mergea acolo pentru a cumpăra țigări. Din păcate nu s-a asigurat și a fost lovită din plin de o furgonetă. Șoferul este un italian care a declarat că nu a avut timp să reacționeze.

ii

Echipajele de ambulanță sosite la locul tragediei au găsit-o pe fată în stare extrem de gravă, încă mai ținea în mână bancnota cu care dorea să cumpere țigări. Deși a fost transportată la spital în scurt timp, s-a stins din viață.

Totul s-a petrecut chiar în fața casei iubitului Dianei, acesta a fost și cel care a chemat autoritățile, după ce ieșise afară, alertat de zgomotele teribile. El și-a descoperit logodnica într-o baltă de sânge și a identificat-o, fiindcă nu avea la ea acte de identitate.

Anchetatorii fac în continuare cercetări, deși trecerea de pietoni era departe de locul pe unde a ales să treacă strada românca. Următorul pas este acela de a stabili viteza cu care se deplasa șoferul italian.

italia

Sursa: Observator

loading...
loading...