Miron Cozma a dezvăluit ce va păți polițistul pedofil după gratii! Ce îi vor face deținuții: „Pedofilii sunt legați de gât de calorifer, cu geamul deschis. Sunt dezbrăcați la pielea goală și…”

Miron Cozma a mărturisit ce soartă ar putea avea în spatele gratiilor Eugen Stan, din cauza faptului că a profitat de copii. Declarațiile sale sunt cu adevărat șocante.

„Îmi este ruşine să spun ce fel de pedepse primesc pedofilii în închisoare. Eu i-am urât şi nu spun cum i-am pedepsit. Pedofilii sunt pedepsiţi crunt. Eu i-am izolat în ultima perioadă în care m-am aflat după gratii. Este o ruşine să dai mâna cu un pedofil după gratii. Şi chiar şi cu un homosexual.

Mai ales iarna, pedofilii sunt legaţi de gât de calorifer, cu geamul deschis. Sunt dezbrăcaţi la pielea goală şi se pune furtunul cu apă rece pe ei. Pedofilul începe să răcnească, iar până vine gardianul este dezlegat. Şi, bineînţeles, spuneau de el că este nebun, dus cu pluta, şi tot el cade de fraier. Ei riscă să facă pneumonie, să moară. Să dai cu apă rece pe el, legat în pielea goală, iarna, cu geamul deschis… Ca să nu rămână urme de bătaie.

Unii dintre ei sunt violaţi cu coada de mătură. Astea sunt dintre cele mai civilizate. Altora li se face o cameră pentru lucru manual. Îţi dai seama ce făcea ăla acolo, ce fericit era… Dar sunt şi altele mai nasoale… O au groasă în penitenciar. Unii îşi coseau gura cu sârmă şi îşi băteau cuie în cap. Se franjurau, se tăiau ca să ajungă la doctor…”, a declarat Miron Cozma, potrivit wowbiz.ro.

Sursa: wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI: 

Femeia acuzată că a făcut doi copii cu propriul frate: „L-a înșelat de două ori. Se culca de față cu mine cu femei”! Reacția Simonei Gherghe l-a făcut să intre în pământ de rușine

Un nou caz cutremurător zguduie România: un soț își acuză soția că a făcut copii cu fratele ei, cazul a fost prezentat în cadrul unei emisiuni televizate, cei doi soți au fost invitați și au dezvăluit detalii halucinante despre „problemele” lor.

Femeia răspunde acuzațiilor spunând că nu sunt adevărate, și că ar fi dispusă chiar și să facă un test ADN pentru a demonstra că soțul ei nu are dreptate. În afară de acest fapt, soția își acuză bărbatul că a agresat-o fizic grav, dar și că a înșelat-o chiar în fața ei. În cele din urmă femeia a recunoscut că și ea și-a înșelat soțul, dar nu cu fratele ei.

„Bag mâna în foc că e copilul fratelui ei. O iubesc, dar nu vreau să se întoarcă la mine. Am bătut-o că urca în mai multe maşini. A fost în Ibiza să muncească la prostituţie. Ştie şi mama ei treaba asta”, a spus soţul.

„Mă acuză că nu sunt copiii făcuţi cu el. M-a făcut de ruşine la toată lumea. Cum să umbli cu fratele tău? Dar nu găseam pe altcineva dacă voiam să am vreo aventură? Mă bătea cu lanţuri, cu biciul, m-a pus cu picioarele pe plită, mă trăgea de păr. M-a pus să mă dezbrac şi m-a bătut cu biciul şi m-a întrebat dacă am umblat cu fratele meu. De durere ca să mă lase i-am spus că da. Nu mi-a lăsat copiii la şcoală. Copiii sunt amărâţi din cauza lui pentru că bani avea. Fata cea mare mi-a spus mereu să plec ca să nu ne mai chinuie. Am prins momentul când se juca pe telefon şi atunci am fugit. Îmi doresc să-l conving că sunt copiii lui şi că i-a chinuit degeaba. L-am înşelat de două ori ca să ştiu măcar de ce iau bătaie. El venea cu femei şi se culca cu ele în faţa mea”, a spus soţia.

Simona Gherghe a reacționat acid la acest caz, mai ales că bărbatul a recunoscut că nu a avut niciodată serviciu. Prezentatoarea i-a reproșat că așa ceva nu e normal, mai ales cp ajutoarele sociale pe care le primește vin din impozitele românilor care muncesc. La auzul acestor lucruri, bărbatul a pus capul în pământ de rușine.

Sursa: spynews.ro

loading...
loading...