„Mireasa” revine la TV! Mirela Vaida va prezenta o emisiune surpriză! Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp! Începe curând!

Emisiunea cu specific matrimonial prezentată în trecut de Mirela Boureanu Vaida, Gabriela Cristea, Andreea Mantea si Paula Chirila, va reveni ,,pe sticlă”, iar pe fani îi așteaptă o mare surpriză. În urma insistențelor telespectatorilor, emisiunea va reveni pe același post începând cu luna februarie.

Se pare că echipa a semnat deja contractul, iar printre cei care vor lucra la noul proiect se vor număra Raymond și Constantina, foști concurenți în sezonul 3. Însă marea surpriză este aceasta: surse din cadrul televiziunii sustin ca prezentatoare va fi chiar Mirela Boureanu Vaida, potrivit huff.ro.

În 2015 Mirela Vaida a născut și a făcut o pauză de la aceeași emisiune matrimonială, din luna ianuarie, până în luna mai. Într-un interviu ea a recunsocut că a fost reprimită cu aplauze: „Cu aplauze, pupături, strângeri în braţe şi emoţii. Mi-a fost dor de ei şi lor de mine. Am început împreună un drum. E momentul să-l şi încheiem împreună. Reîntâlnirea chiar a fost emoţionantă, şi le mulţumesc”.

Mai mult, se pare că în timpul emisiunilor, Mirela se gândește la copil: „Doream să revin, dar aş mai fi stat şi acasă. Am crezut că statul acasă îmi va dăuna, după atâta activitate. Dar n-am simţit când au trecut aproape trei luni. Când sunt în emisiune, mă gândesc adesea şi la fetiţa mea: dacă doarme, dacă plânge, dacă îi e cald, dacă e îmbrăcată adecvat, dacă are scutecul ud etc. De aceea sunt mereu în conexiune cu soţul meu, şi-i cer mereu să-mi trimită poze în timp real.”, declara ea pe atunci.

Despre programul ei imediat după naștere, Mirela declara: „Am un program de la care nu mă abat. Ca în armată. Totul funcţionează pe ore. Doar între orele 11-16 lipsesc de acasă. În rest, sunt cu ea: în parc, acasă, în hipermarket, la restaurant, în mall etc. Mă simt vinovată când trebuie să ies pe uşă, dimineaţa, dar am văzut că totul decurge normal, fetiţa doarme şi mănâncă bine, aşa că am început să fiu mai liniştită şi în această privinţă. În plus, am auzit de la alte mămici că şi după vârsta de doi ani a copilului tot te mai simţi vinovată când îl laşi cu bona şi fugi cu soţul la un film.”

Cine are grijă de copil când ea e la filmări? Se pare că soțul este foarte implicat: „Da, îmi ţine locul până mă întorc. Locuiesc lângă studiouri şi, între cele două emisiuni zilnice, am întotdeauna o oră de pauză, cât durează Observatorul. Atunci aş avea timp să ajung până acasă şi s-o alăptez (pentru că o alăptez exclusiv natural, fără lapte praf sau biberon), dar prefer să vină ea la mine şi să petrecem ora împreună, în cabina mea, timp în care îi dau să pape, o schimb şi ne jucăm. E ca un ritual: toţi colegii mei ştiu că la ora 13.00 vine ea şi nu ne deranjează nimeni.”

Sursa: click.ro

loading...
loading...