Minunea a avut loc pentru tatăl Denisei, ce aștepta de ani buni, deși era imposibil pentru el, s-a întâmplat în sfârșit: ,,Din ceruri, ea mă ajută”. Ce i s-a întâmplat recent bătrânului

Emilian Răducu a stat ani la rând departe de lumina reflectoarelor, suferind, singura care îi mai aducea o alinare era fiica pe care a iubit-o enorm, ea îl mai suna și îl mai întreba zilnic cum se simte, în felul acesta îi mai alina puțin supărările.

Timp de ani de zile tatăl Denisei a suferit de pareză, dar în momentul în care a aflat că fiica sa este bolnavă grav, problema medicală s-a agravat, însă abia când Denisa a decedat, bărbatul a ajuns aproape mutilat de boală.

Ei bine, în mod straniu, acum, la aproape două luni de la evenimentul tragic care i-a îndurerat familia, s-a produs o minune în viața lui. Pareza pentru care lua pumni întregi de medicamente, a dispărut!

La pomana de 40 de zile a fiicei sale, sora Denisei, Adelina, explica pentru presă: ,,Nu are voie să se enerveze, să se supere, imediat îi recidivează boala. Ați văzut ce a pățit când a murit Denisa”.

Iată cum vorbește chiar el despre minunea pe care o consideră un dar de la fiica sa, din Ceruri: ,,Mă simt mult, mult mai bine. Îmi lipsește doar ea… Dar, din Ceruri, ea mă ajută. Pentru că medicii spun că se vede, clar, o îmbunătățire”.

Jurnaliștii de la spynews.ro au vorbit mai apoi cu tatăl Denisei, care era, în acel moment, în cabinetul medicului. De acolo el a confirmat: ,,Mi-e bine…. Nu pot vorbi prea mult, sunt în cabinetul medical, dar pareza mi-a dispărut. Nu înțeleg cum, dar ceva s-a întâmplat. Să văd ce va zice medicul, fac niște analize, să aflu dacă mai trebuie să iau medicamentele”.

Sursa: spynews.ro

loading...
loading...