Ministerul Muncii a făcut anunțul oficial! Ce se întâmplă cu următoarea minivacanță? Vestea distruge planurile românilor

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, are vești proaste pentru români, și mai ales pentru bugetari. Conform social-democratei, zilele de 29, 30 şi 31 mai nu vor fi libere.

La sfârşitul lunii mai există două zile lucrătoare libere decretate în mod legal, stipulate în Codul Muncii: Sărbătoarea de Rusalii, 27 şi 28 mai, din care doar 28 este într-o zi de luni, plus ziua de 1 iunie (vineri). Mai exact, bugetarii, în zilele de 29, 30 şi 31 mai, nu vor avea liber.

Așadar, ne așteaptă un weekend prelungit de Rusalii și unul de Ziua Copilului, iar calendarul zilelor nelucrătoare rămase pentru anul 2018 arată astfel:

27 mai (duminică) și 28 mai (luni) – Rusalii
1 iunie (vineri) – Ziua Internațională a Copilului
15 august (miercuri) – Adormirea Maicii Domnului
30 noiembrie (vineri) – Sfântul Andrei
1 decembrie (sâmbătă) – Ziua Națională a României
25 decembrie (marți) și 26 decembrie (miercuri) – Crăciunul

Mai multe informații neconfirmate oficial, care au apărut în mediul online, indicau faptul că guvernanții se gândesc la varianta unei noi mini-vacanțe. Dacă zvonurile se vor confirma, de la finele lunii mai și până la începutul lui iunie, bugetarii, dar și elevii sau studenții se vor bucura de nouă (9) zile libere, potrivit romaniatv.net.

CITEȘTE ȘI:

Andreea Marin are o fetiță cu Stefan Bănică, dar la 43 de ani face anunțul surpriză! Din nou mamă cu noul iubit: „Îl iubesc!”

Andreea Marin a acordat recent un interviu unde a vorbit deschis despre relația sa cu noul iubit, dar și despre cât de puternică este legătura dintre ea și fiica ei, Violeta, fiica pe care o are din relația cu Ștefan Bănică Junior.

În ceea ce privește relația cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia , „Zâna Surprizelor” a declarat că noua ei poveste de iubire a primit acceptul micuței Violeta, care se pare că are mereu un cuvânt de spus în evoluția vieții personale a mamei și în mersurl lucrurilor.

„Firește, în alegerea mea contează în primul rând părerea copilului meu, pentru că sunt o mama responsabilă. Dacă am un copil fericit, de aici încolo începe și fericirea mea și nu înainte de asta. Poate să îmi placă cineva, dar dacă văd că nu am un copil mulțumit, nu pot să merg mai departe”, a declarat Andreea Marin.

În plus, despre familie, Andreea Marin a declarat că și-ar dori o extindere a celei pe care o are deja, precizând că toate trebuie să se întâmple la timpul potrivit: „Mi-aș dori, dar trebuie să vrea și Dumnezeu. Lucrurile se întâmplă când vrea El. Noi ne dorim, cu toții!”, a spus Andreea.

În același interviu, Andreea a mai discutat și despre fotografiile pe care le are în telefonul mobil și pe care le păstrează astfel alături de ea. În acestea apare fiica sa: „Am peste 1000 de fotografii cu fiica mea, acesta e adevărul. În al doilea rând, sunt fotografii legate de omul pe care îl iubesc și de viața noastră împreună. Ele mă încarcă pozitiv. Nu în ultimul rând sunt tot felul de fotografii care țin de profesia mea și care sunt necesare, pe care le folosesc pe social media, le folosesc în munca mea. Mai sunt fotografii cu peisaje, îmi place să fac fotografii acolo unde călătoresc, îmi place design-ul de interior, am tot felul de imagini legate de arhitectură, de design, clădiri care îmi plac, tatăl meu a fost inginer constructor și cred că am moștenit ceva de la el și urmăresc lucrurile care fac lumea mai frumoasă”, a spus Andreea Marin.

loading...
loading...