Mihai Voropchievici a făcut anunțul care schimbă totul! E zodia care își schimbă viața pentru totdeauna în următoarea perioadă! Schimbările vor fi uriașe

Foto: teotrandafir.com

Mihai Voropchievici a discutat despre mesajele Universului pentru fiecare zodie in anul 2018, an numerologic 2.

„Anul universal 2 este unul cu plus si minus. Se pot construi lucruri pozitive, dar pot avea loc si efecte negative.

Dacă ai discernămantul respectiv, Universul vine si îţi oferă toate oportunitătile. Anul acesta oferă dragostea de oameni pentru oameni si intre oameni.

Fiecare zodie primeşte doza ei de dragoste. Fiecare primeşte după necesităti, insă anul acesta nu mai merge aşa.

Universul le dă lecţii. Berbecul trebuie să decidă ce vrea să facă cu viaţa lui, să găsească răspunsul la intrebările mai vechi.

Pot face schimbări fantastice, benefice.

Taurii au un an al dragostei, dar e ca luminiţa de la capătul tunelului. Apar multe surprize plăcute. Trebuie să îşi deschidă inimă.

Gemenii trebuie să iasă din starea lor de confort, să îşi asume unele riscuri. Lecţia de viată spune că dacă nu găsesc un final fericit să caute un nou început.

Răcii trebuie să se ocupe mai mult de cuplu, dacă sunt deja căsătoriti. Lecţia: să ii lase pe cei din jur să ii vadă aşa cum sunt cu adevărat.

Leii trebuie să privească in ei, să facă schimbările care să ii facă pe ei fericiţi si nu pe ceilalţi.

Fecioarele sunt mai dificile. Trebuie să facă schimbări, să aibă incredere in ele. Trebuie să facă mici compromisuri. Lecţia: descoperă lumea ta si abandonează-te total în trăirile tale interioare.

Balanţele primesc un imbold si de multe ori se poate înţelege greşit. Trebuie să aleagă ce e mai bun pentru ele afectiv.

Scorpionii culeg beneficiile muncii lor abia in anii următori. Tot ce decid trebuie să pună in aplicare.

Săgetătorii sunt sfătuiti să vină cu ceva nou in viaţa lor. Nu trebuie să facă o pasiune pentru prima opţiune. Ei de multe ori întind arcul si apoi pleacă.

Capricornii trebuie să accepte noul, să călătorească, să iasă din tiparul lor de confort, din limitări. Lecţia: oricând poţi să fii fericit.

Vărsătorii trebuie să facă anumite compromisuri. Trebuie să fie deschişi in dragoste, să accepte provocările.

Peştii trăiesc dragostea la cotele cele mai înalte. Îşi pot schimba viaţă pentru totdeauna in acest an”, a declarat Voropchievici la un post de televiziune.

Sursa: kfetele.ro 

CITEȘTE ȘI:

S-a dus să ridice nota, însă a avut parte de o surpriză neplăcută. Chelnerița nu primise niciun bacșiș, dar a găsit un bilet. Motivul incredibil pentru care clientul a refuzat să-i lase ceva

Situație inedită într-un restaurant din Rockford, Illinois, Statele Unite. Când s-a dus să ridice nota, o chelneriță a avut parte de o surpriză inedită. Nu primise niciun bacșiș. A găsit în schimb un bilet de la client, care i-a explicat de ce a refuzat să îi ofere micuța recompensă.

„Nu pot să ofer bacșiș cuiva care nu-l iubește pe Iisus. Urât tatuaj”, a scris clientul.

Ce tatuaj l-a supărat pe bărbat? Ei bine pe brațul Samanthei Heaton se afla un tatuaj în culorile curcubeului, simbolul comunităţii LGBT.

A fost șocant. M-am simțit rănită. Aș fi discutat deschis despre tatuajul meu cu ei, dacă mă întrebau. Am vorbit despre mâncarea lor. M-au ținut constant ocupată, dar nu au fost nepoliticoși cu mine. Nu am mai întâlnit pe nimeni care să scrie așa ceva”, a declarat femeia.

O prietenă a femeii, Joelle Nicole Maish, a scris pe pagina sa de Facebook: „Vreau doar să spun că să fii gay nu înseamnă că nu crezi în Dumnezeu sau în Iisus. Iar oamenii care sunt religioși nu ar trebui să nu-i respecte sau să reacționeze astfel față de alți oameni. Ps: Au scris greșit tatuaj”.

nota

loading...
loading...