Mihai Trăistariu se face de râs iar? Supărat că nu e apreciat. Artistul explică de ce apelează la imagini scandaloase

Cântăreţul Mihai Trăistariu, în vârstă de 39 de ani, s-a înfuriat şi a explicat că imaginile controversate pe care le publică în ultima vreme sunt o consecinţă a faptului că oamenii nu îi mai apreicază munca şi talentul, ci se arată mai interesaţi de „circ şi chiloţăreală“, scrie adevarul.ro.

Artistul a povestit pe Facebook că s-a bucurat de un real succes cu o imagine care, recunoaşte, este „o tâmpenie, o idioţenie fără noimă“, performanţă pe care nu o poate atinge cu ajutorul melodiilor pe care le lansează.

„Ştiam că va face vâlvă, 83.000 de oameni au văzut-o, când scot o piesă nouă vă pişaţi pe ea. Voi vreţi numai circ, scandal, porno, chiloţăreală. Asta vreţi, asta primiţi“, a scris Trăistariu. Artistul a mai dezvăluit că s-a văzut nevoit să anuleze mai multe apariţii televizate fiindcă producătorii „nu vor doar piesa, vor puţin circ pentru audienţă.“ „Mi-e groază că trăiesc într-un astfel de showbiz. Deocamdată o să vă dau chiloţi, pentru că nici n-aţi avut măcar curiozitatea să daţi click pe cele cinci piese lansate anul ăsta. Ele sunt pe YouTube … Degeaba !“, a concluzionat artistul.

Ulterior, cântăreţul a luat şi o decizie în ceea ce priveşte activitatea sa în mediul online: „M-am hotărât ca, de azi încolo, să postez pe placul vostru! Aşa, banal, şters, neinteresant, ca majoritatea vedetelor din România. Voi aţi ales! Vă iubesc oricum!“

traistariu

 

loading...
loading...