Mihaela Rădulescu a ajuns pe mâna poliţiştilor! Ce greșeală a comis vedeta

Mihaela Rădulescu călătoreşte foarte mult alături de iubitul ei, Felix Baumgartner. Asta a făcut-o chiar să ajungă pe mâna poliţiştilor din Sydney. Aceştia au pus ochii pe iubita lui Felix Baumgartner. Mai exact, vedeta a postat o fotografie pe Instagram în care apare între doi poliţişti.

Mihaela poartă pe cap o şapcă inscripţionată. Cea mare mare ilegalitate comisă a fost decolteul. Este foarte adânc şi nu poate trece neobservat. „Bună dimineaţa! Uitaţi un zâmbet australian! #sydney #police #mykindofmix” a scris vedeta în descrierea pozei.

Fanii săi imediat au reacţionat şi i-au oferit sute de like-uri. Au apreciat felul în care arată, dar şi pe poliţiştii de lângă ea. Mihaela Răduleascu cu siguranţă a vrut doar o amintire cu ei să o aibă peste ani, căci nu a comis vreo faptă ce ar trebui pedepsită.

Mihaela Rădulescu a postat pe blogul personal un mesaj în care-şi prezintă impresiile despre mediatizarea înmormântărilor. Vedeta a mărturisit că, acum, moartea nu i se mai pare atât de înfricoşătoare ca altădată. „Moartea nu mi se mai pare asa de infricosatoare. Credeam, ca tot omul, ca e nasol sa mori, ca… deh, cu o moarte toti suntem datori. Dar vad ca moartea face rating, genereaza like-uri, e share-uita si hastaguita in fel si chip. Inca n-am vazut emoticoane cu vreo coasa sau cruce, nici cu sicriu sau animatie de cimitir, dar probabil ca se lucreaza la ele…”.

 

Sursa: cancan.ro 

CITEȘTE ȘI: Foto în ipostaze cum n-ai mai văzut! Cum arăta Mihaela Rădulescu la plajă, acum aproape 20 de ani

Mihaela Rădulescu arată, la 48 de ani, extrem de bine în costum de baie și nu se ferește să-și arate trupul perfect tonifiat și formele atrăgătoare.

Acum face plajă mai mult la Monaco, unde deține o vilă superbă, dar și în Italia, destinația preferată de vacanță, unde merge însoțită de iubitul ei Felix Baumgartner.

Dar, în anul 2000, Mihaela Rădulescu a realizat o ședință foto în valurile mării. Încă de pe atunci, vedeta era o apariție încântătoare.

Mihaela apare in ipostaze mai puțin cunoscute publicului. Pe când avea 30 de ani, Mihaela Rădulescu a ales să facă o ședință foto pe litoralul românesc, fanii de la acea vreme fiind încântați de acest pictorial.

Iată imaginile care au făcut furori cu frumoasa vedetă acum 20 de ani!

Sursa: click.ro 

loading...
loading...