,,Mi-am omorât mama, i-am tras un glonț în cap, pentru ce mi-a făcut” O lume întreagă a rămas fără cuvinte atunci când a aflat motivul. Ce i-a făcut femeia, oare merita să moară pentru atât?

Un tânăr adolescent a ajuns să sfârșească viața mamei sale într-un mod tragic după ce a avut o altercație cu ea, în casa familiei.

Adolescentul în vârstă de 19 ani și-a împușcat mortal mama în spatele capului după ce aceasta i-a spus că nu poate lua un câine pe care să-l crească în casa ei, conform spuselor poliției.

Lansing State Journal a declarat că adolescentul a fost identificat ca fiind Andrew David Wilson, are 19 ani și a fost acuzat luni de moartea mamei sale dar și de posesie ilegală a unei arme de foc, după ce mama sa, Lisa Marie Wilson, în vârstă de 51 de ani, a fost găsită fără suflare în propria casă.

Willson a chemat vineri dimineață poliția pentru a le spune că s-a întors acasă, de la tatăl său, și și-a găsit mama în dormitor, moartă.

Adolescentul se pare că avusese o discuție aprinsă cu mama lui despre un cățeluș, dar aceasta i-ar fi spus că ar trebui să ducă câinele în casa tatălui său (de care femeia era despărțită), conform detectivilor care au anchetat acest caz.

Andrew Wilson le-a spus mai târziu detectivilor că a folosit o pușcă dintr-un dulap încuiat, cu aceasta și-a împușcat mama în spatele capului în timp ce dormea. Poliția a recuperat un pistol Magnum 22, de care adolescentul scăpase pe un drum în depărtarea casei.

Andrew, căruia i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune, este programat să apară în fața curții pe data de 28 septembrie.

loading...
loading...