,,Mi-am înecat copiii în cadă după ce am încercat să-i calc cu mașina pentru că am vrut să ajungă la…” Mama care și-a ucis fără milă cei doi copii de 3 și 6 ani, povestește detalii care îl lasă pe judecător fără voce. De ce a făcut-o

Laurel Schlemmer are 44 de ani și locuia în McCandless, Pennsylvania, SUA. Mama a trei copii, ea i-a înecat pe doi dintre ei, Luke (3 ani) și Daniel (6 ani), în cadă, după ce a încercat să îi calce cu mașina. 

Femeia a povestit că i-a înecat în cadă pentru că, credea ea, așa vor ajunge în rai. În timpul confesiunii ei care a fost și înregistrată, ea a povestit anchetatorilor că ,,voci nebune mă forțau să mă comport irațional”. Schlemmer a mai povestit și că, la un moment dat, în timp ce îi îneca, a intrat în cadă îmbrăcată complet și s-a așezat cu toată greutatea pe cei doi copii.

Judecătorul care a prezidat procesul ei a găsit-o vinovată de crimă de gradul trei pentru fiecare copil, dar bolnavă mintal, femeia a mai fost găsită vinovată și pentru că a ascuns probe. Ea risca să meargă la închisoare pentru câte 40 de ani pentru fiecare copil ucis, dar avocatul ei a cerut o pedeapsă mai ușoară.

Avocatul a argumentat că bolnavii mintal precum Laurel, mai ales în societatea de azi în care există o adevărată criză în sistemul medical, pot foarte rar să primeasc ajutor înainte de a fi prea târziu.

c

Laurel a declarat judecătorilor: ,,Accept în totalitate responsabilitatea pentru tragedia pe care am provocat-o. Îmi doresc din toată inima să pot să dau timpul înapoi și să fac altfel, să nu mai provoc răul uriaș pe care l-am făcut, să îmi primesc băiețeii înapoi. Acest gând mă distruge în fiecare zi”.

Familia Schlemmer era o familie de creștini devotați, soții se cunoscuseră printr-un site creștin de matrimoniale, mama credea că cei doi băieți au autism și că, ucigându-i, îi ajută să intre în Paradis. În cele din urmă femeia a fost condamnată la 80 de ani de închisoare.

cc

 

loading...
loading...