Mesajul sfâșietor al Mariei, fata care și-a pierdut părinții și frații în tragedia de pe Dunăre. I-a visat într-un fel care a speriat-o. A povestit visul de coșmar, cu lacrimi amare: ,,Nu am mai avut astfel de vise. Mă strigau și…”

În casa familiei pierdute în Dunăre curg lacrimi amare. Maria este sfâșiată de durere, mai ales fiindcă ea a fost cea care a fost nevoită să identifice trupul mamei care a fost descoperit în dreptul localității Sviniţa, pe malul sârbesc al Dunării, la 60 de kilometri de Coronini.

Dar acum Maria spune că părinții i-au apărut în vis, pe fată a marcat-o mai ales mama ei, despre care spune că era ,,era ca luna şi soarele de pe cer, era o femeie minunată”.

Iată mărturisirea Mariei, potrivit observator.tv:

,,Eu, înainte ca ei să păţească ce au păţit, să se întâmple accidentul, 5-6 luni de zile nu i-am văzut. Tot mi-am dorit să mă duc la ei să îi văd în viaţă şi nu am reuşit, din cauza problemelor, copiilor. Am copilaşi mici. De multe ori, nu am timp nici pentru mine. (…) I-am visat azi noapte. Mama mea plângea la uşă la mine şi striga fiecare copilaş în parte. L-am văzut şi pe tata, avea o privire blândă… Au venit la noi! Nu am mai avut astfel de vise. Mă strigau. Recunosc, mi s-a făcut frică!”.

Fata, plângând, a mai adăugat: ,,Nu se gândea deloc la ei doi, se gândea doar la noi”.

Potrivit aceleiași surse, în ceea ce-i privește pe vinovați, Maria nu-l consideră doar pe șofer vinovat, ci spune: ,,Şi cei care nu şi-au dat interesul ca să repare ce e de reparat”.

Sursa: observator.tv 

loading...
loading...