Mergeau la un eveniment elegant și soția n-avea rochie, bărbatul i-a spus că îi face el una, dar când a văzut ce i-a ieșit și din ce a făcut-o a zis că nu poate să se îmbrace în așa ceva: ,,Sunt 12.000! Dacă cad??” Uite ce făcuse bărbatul

Pasionații jocului Lego sunt incredibil de creativi, trebuie doar să le dai suficiente piese și destul timp, astfel îți vor putea construi aproape orice chiar un Titanic în mărime naturală!

Acum cel care a captat atenția în această privință este un soț care i-a construit soției sale o rochie și o poșetă din… Ați ghicit! Din piese de Lego! Brian D’Agostine este cunoscut în comunitatea Lego drept Dag, el este cel care a reușit să realizeze cele două obiecte folosind 12.000 de piese lego.

Cele două creații ale sale au fost expuse chiar pe soție în cadrul unui eveniment pentru fanaticii jocului Lego, în cadrul căruia toți își pot prezenta ultimele capodopere.

Cele două întrebări care le-au fost puse constant celor doi au fost: era rochia făcută de-adevăratelea din piese Lego? Era confortabil de purtat? Verdictul a fost: ,,relativ confortabil”. Dar nici soțul nu s-a lăsat mai prejos pentru că a venit la eveniment cu ochelari, papion și curea, toate făcute tot din Lego.

Iată cum a arătat rochia:

r2

r3

r4

loading...
loading...